Senior kamer Hotel Château St. Gerlach
Luchtfoto voorzijde Chateau Neercanne
Luchtfoto WinselerHof
GL_luchtfoto_kasteel
Kruisherenrestaurant
GL_zwembad
Mijn culturele nazomertips
Camille Oostwegel - propriétaire
Camille Oostwegel - propriétaire
Ook in de zomermaanden is er veel te beleven in Zuid-Limburg en de omliggende Euregio.
Lees meer  >

Camille Oostwegel

Limburgse gastvrijheid & historische ambiance

Al 35 jaar bieden wij u als familiebedrijf samen met onze medewerkers een onvergetelijke ervaring in een historische ambiance. In met passie en zorg gerestaureerde Rijksmonumenten ervaart u Limburgse gastvrijheid en culinair vakmanschap. Ontdek onze huizen en geniet.

Hartelijke groet,
Camille en Judith Oostwegel

Château Neercanne

In Maastricht, op de grens met België, ligt het enige terrassenkasteel van Nederland. Vanaf het hoogste terras van Château Neercanne kijkt u uit over het Jekerdal. Het sterrenrestaurant en l’Auberge laten u genieten van culinair vakmanschap. De mergelgrotten vormen een uniek decor voor een feest, wijnproeverij of vergadering.

WinselerHof

Limburgse gastvrijheid en historische ambiance kenmerken landgoed WinselerHof. De 16e eeuwse herenboerderij met 49 hotelkamers, Italiaans restaurant Pirandello en Luigi’s Bar ademt de geborgenheid die past bij een familiebedrijf. Een unieke locatie voor uw vergadering of ontspannen verblijf in Limburg. WinselerHof is lid van Small Luxury Hotels.

Château St. Gerlach

Het adembenemende, luxe kasteelhotel Château St. Gerlach telt 97 hotelkamers, suites en appartementen, een à la carte restaurant, bistrot, zwembad en spa & wellness. Het historische landgoed is lid van Relais & Châteaux en verwelkomt u met alle egards tijdens een weekend Maastricht of mid-week Zuid-Limburg. Tevens uitermate geschikt als vergaderlocatie.

Kruisherenhotel Maastricht

In het centrum van Maastricht staat het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot het Kruisherenhotel Maastricht. Een hotel waar historie en design elkaar ontmoeten. Het designhotel is uw thuishaven tijdens een zakelijk bezoek of weekendje Maastricht. Kruisherenhotel Maastricht is lid van Design Hotels.

Spa & Wellness St. Gerlach

Spa & Wellness St. Gerlach is gelegen in de gewelfde kelders van het voormalige adellijke stiftgebouw van Château St. Gerlach. De kelders zijn omgetoverd in intieme en sfeervolle behandelruimtes. Samen met het in Romeinse stijl uitgevoerde zwembad, de sauna en het Turks stoombad een schitterende entourage om u van "top tot teen" te laten verwennen.