Partners

Hotel- en restaurantpartners | Samenwerkingen

Hotel- en restaurantpartners
Château St. Gerlach, lid van Relais & Chateaux

Relais et Chateaux

Relais & Châteaux is een alliantie van de beste hotels en gastronomische restaurants in meer dan 60 landen. Het samenweringsverband werd in 1954 opgericht in Frankrijk. Hun doel is het wereldwijd selecteren van excellente hotels en restaurants met een bijzonder karakter die een unieke levenskunst uitdragen. Tevens is Relais & Châteaux een familie van hoteliers en sterren chefs uit alle windstreken, verenigd door de passie om hun gasten onvergetelijke momenten te bezorgen. Château St. Gerlach is sinds maart 2013 lid.
Design Hotels

Design hotels

Design hotels is een samenwerkingsverband waarbij meer dan 160 exclusieve design hotels in meer dan 40 landen bij zijn aangesloten, waaronder het Kruisherenhotel Maastricht.
Small Luxury Hotels

Small Luxury Hotel of the World is alliantie van kleine onafhankelijke luxe hotels op bijzondere locaties die een unieke ervaring bieden in een wereld van luxe en fascinerende culturen. SLH is in 1991 gestart met 75 hotels. Inmiddels bestaat SLH uit meer dan 520 hotels in meer dan 70 landen, verspreid over de hele wereld. WinselerHof is sinds september 2013 lid.
QL Hotels

QL Hotels

QL Hotels is dé collectie van ruim 100 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en op de Antillen. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen.
Saisonnier

Saisonnier

Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants is lid van Les Amis Saisonnier, de organisatie van Belgische, Nederlandse, Franse en Luxemburgse restaurants waarvan de chefs de culinaire seizoenen respecteren, uitsluitend verse grondstoffen gebruiken en aandacht geven aan de producten van de eigen regio.
Les Tables

Les Tables

Het Kruisherenhotel Maastricht is lid van Les Tables. Een samenwerking van restaurants in en om het stadscentrum van Maastricht.
Maastricht Culinair

Maastricht Culinair

Maastricht Culinair heeft als doel de culinaire reputatie van de aangesloten leden, waaronder Château Neercanne, en het culinaire imago van de stad Maastricht te promoten. Dit doen zij door de geboden kwaliteit van de aangesloten restaurants te bewaken en eventueel te verbeteren, de positie in de markt te verstevigen en de onderlinge samenwerking te bevorderen.
Les étapes du bon goût

Les étapes du bon goût

Oftewel: Huizen van goede smaak. Deze organisatie is opgericht om de betere restaurants in Frankrijk, België en Nederland te promoten en heeft als doel zich bij een ruimer publiek kenbaar te maken. Alle onze restaurants zijn lid van Les étapes du bon goût.
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen