ANTI PASTI

Paté di manzo con prosciutto di parma con una composta ai ficchi, bietola rossa e aceto balsamico
Paté van rundvlees en Parmaham met vijgencompote, rode biet en aceto balsamico

Rilette di merluzzo con capperi e un insalata di finocchio con una spuma di cetriolo
Rilette van kabeljauw en kappertjes met venkelsalade en luchtige komkommer

Zuppa di sedano a rapa con funghi e crema di mascarpone e rucola
Knolselderijsoep met gebakken paddenstoelen en mascarpone rucolacrème
SECONDI PIATTI

Risotto a tartufo con un ovetto affogato, spuma al tartufo e parmigiano
Truffelrisotto met een gepocheerd hoeve ei, truffelschuim en Parmezaanse kaas

Filetto di cinghiale con crauti, polenta con Lardo di Colonnata e salsa all marsala
Gebraden wildzwijnfilet met zuurkool, polenta met Lardo di Colonnata en marsala jus

Filetto di salmone alla griglia con spaghetti all'aglio, verdure alla griglia, pomodoro e spuma al basilico
Gegrilde zalmfilet met knoflookspaghetti, gegrilde groente, tomaat en basilicumschuim
DOLCI

Tortina di cioccolato fondente, con un marshmallow all'amaretto e sorbetto all'arancio
Taartje van donkere chocolade met Amaretto marshmallow en sinaasappelsorbet

Lasagna di mele e uva passa con una mousse a miele, zabbaione al Frangelico e gelato alla vaniglia
Lasagne van appel en rozijnen met honingmousse, Frangelico sabayon en vanille ijs

Formaggi italiani serviti con pane alle noci e sciroppo di mela
Verschillende Italiaanse kazen geserveerd met notenbrood en Limburgse appelstroop


Sweet Caramel op Culinaire Tour
Zaterdag 8 december 2012

Een unieke culinaire avond met live muziek van Evita en 'haar' SIRs (verrassende melange van Jazz, Blues, Funk en Latin) in combinatie met een overheerlijk 4-gangen diner uit de keuken van chefkok Raoul Goovaerts. 
 
De prijs bedraagt € 99,- p.p.

Klik hier voor meer informatie


Tot snel in Luigi’s Trattoria! Bastiaan Klomp, Directeur-Gastheer en team
Het menu wisselt maandelijks en is in 2012 dagelijks
te reserveren (m.u.v. feestdagen) voor lunch of diner
via +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl WinselerHof - Tunnelweg 99 - 6372 XH LANDGRAAF

Kent u een collega of een kennis die geinteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief? Meld hem of haar dan aan
door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw
gegevens voorkomen in het bestand van WinselerHof / Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze
nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
Html versie Website