ANTI PASTI

Rilette di merluzzo con capperoni, sedano grigliato e focaccia
Rilette van skrei kabeljauw met kapperappels, gegrilde bleekselderij en focaccia

Antipasti misti con crema al tartufo
Verschillende Italiaanse aperitief hapjes met truffelcrème

Crema di sedano a rapa con mascarpone tartufo e funghi
Romige knolselderijsoep met truffelmascarpone en gebakken paddestoelen

SECONDI PIATTI

Branzino alla griglia con risotto alle erbe, ratatouille con pinoli e olio al pesto
Gegrilde zeebaarsfilet met kruidenrisotto, ratatouille met pijnboompitten en pesto olie

Penne all'arabiata con salsiccette di maiale Livar, salame, cipollotto e insalata carprese
Penne met pittige tomatensaus, Livar worstjes, salami, bosui en salade Caprese

Torta di spinaci e ricotta con verdure invernali alla brace e spuma di aglio affumicato
Spinazie-ricotta taart met gepofte winterse groente en schuim van gerookte knoflook
DOLCI

Tiramisu con gelato alla mocca
Tiramisu met mokka ijs

Torta al gelato gianduia e cioccolato con meringue, mousse all'amaretto e zabbaione
IJstaart van nougat en chocolade met Italiaans schuim, amaretto mousse en sabayon

Formaggi italiani misti con pane alle noci e sciroppo di mela
Verschillende Italiaanse kazen geserveerd met notenbrood en Limburgse appelstroop
RISTORANTE PIRANDELLO

Menu Regionale d'Italia

De keukenbrigade van chef-kok Raoul Goovaerts verrast u met een typisch Italiaans menu waarbij elke maand een andere Italiaanse regio centraal staat!

Februari staat in teken van de Noord-Italiaanse regio Lombardia.  

Na de 'Antipasti' wordt een 'Primo' geserveerd (pasta uit eigen keuken) waarna het Secondo (hoofdgerecht) volgt. Bij het menu serveren wij twee glazen wijn uit de streek Lombardia en een 'espresso' na.

De prijs bedraagt € 37,50 p.p.
Het menu kan uitgebreid worden met een 'Dolce' of 'Formaggi'.

Reserveren noodzakelijk!
Reserveer nu +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl


Tot snel in Luigi’s Trattoria! Bastiaan Klomp, Directeur-Gastheer en team
Het menu wisselt maandelijks en is in 2012 dagelijks
te reserveren (m.u.v. feestdagen) voor lunch of diner
via +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl WinselerHof - Tunnelweg 99 - 6372 XH LANDGRAAF

Kent u een collega of een kennis die geinteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief? Meld hem of haar dan aan
door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw
gegevens voorkomen in het bestand van WinselerHof / Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze
nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
Html versie Website