ANTI PASTI

Filetto di salmone cotto lentamente con insalata di finocchio, mousse di forgmaggio di capra e maionese al dragoncello
Zacht gegaarde zalmfilet met venkelsalade, geitenkaasmousse en dragonmayonaise

Insalata con fichi, nocciole e prosciutto di parma, rucola e aceto balsamico
Salade van vijgen en walnoten met Parmaham, rucola en Aceto Balsamico dressing

Tapanade alla bruschetta, verdure e mozzarella grigliate
Bruchetta met tomaten/knoflook tapanade, gegrilde groente en mozzarella
SECONDI PIATTI

Lasagna ai funghi con cavola a punta stuffato, sedano a rapa e spuma al tartufo
Lasagne van paddenstoel met gestoofde spitskool, knolselderij en truffelschuim

Fricassee di lombo di vitello e cipolloto con tagliatelle, lenticchie e spuma all'aglio
Fricassee van runderlende en bosui met tagliatelle, linzen en schuim van knoflook

Filetto di merluzzo alla griglia con risotto con scorzonera, crema di zucca e salsa alla bietola rossa
Gegrilde kabeljauwfilet met schorsenerenrisotto, pompoencrème en rode bietenjus
DOLCI

Panna cotta di cotogno con risotto alla vaniglia, sorbetto di pere e zabbaione al Frangelico
Panna cotta van kweepeer met vanille risotto, perensorbet en Frangelico sabayon

Tortina all'arancia, pistacchio con crema di limone, gelato di fagioli tonka, crema di amaretto
Cake van sinaasappel en pistache met lemocurd, ijs van tonkabonen en Amaretto crème

Formaggi italiani serviti con pane alle noci e sciroppo di mela
Verschillende Italiaanse kazen geserveerd met notenbrood en Limburgse appelstroop


Jazz in Luigi's
Zaterdag 10 november 2012

Een exclusieve en culinaire Jazz avond in Luigi's Trattoria!

Volledig verzorgde avond met:
- Ontvangst met een glaasje sprankelende prosecco
- Een heerlijk 3-gangen menu met bijpassende wijnen, waters en mokkaservies 

De live muziek zal verzorgd worden door de Jazz band 'Tribute to Willy deVille'.
 
De prijs bedraagt € 77,50 p.p.

Klik hier voor meer informatie


Tot snel in Luigi’s Trattoria! Bastiaan Klomp, Directeur-Gastheer en team
Het menu wisselt maandelijks en is in 2012 dagelijks
te reserveren (m.u.v. feestdagen) voor lunch of diner
via +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl WinselerHof - Tunnelweg 99 - 6372 XH LANDGRAAF

Kent u een collega of een kennis die geinteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief? Meld hem of haar dan aan
door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw
gegevens voorkomen in het bestand van WinselerHof / Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze
nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
Html versie Website