Nieuwsbrief Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants
  Nieuwsbrief Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants | 11 april 2013  
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Nationale secretaressedag

18 april 2013, een dag die u niet mag vergeten!

Uw secretaresse is uw steun en toeverlaat. Dit is de kans om uw waardering voor haar uit te spreken en haar in het zonnetje te zetten. Verras uw secretaresse met een cadeaucheque van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants!

Klik hier voor meer informatie 

 
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Vergaderen in de buitenlucht

Het mooie weer zit in de lucht! Vindt u het ook zo jammer om tijdens uw vergadering binnen te zitten? Onze huizen bieden u verschillende
mogelijkheden om heerlijk in de buitenlucht te vergaderen. Het succes van uw vergadering.

Klik hier voor meer informatie

 
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

TEFAF

Er kan teruggekeken worden op een succesvolle TEFAF 2013. De beurs trok in 11 dagen meer dan 70.000 bezoekers. Onder hen een aantal van de meest actieve internationale privéverzamelaars en musea. Er werd druk gehandeld en de verkopen waren goed.

TEFAF zal in 2014 van 14 t/m 23 maart plaatsvinden. De ideale gelegenheid om het aangename met het zakelijke te combineren. Informeer nu naar de mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomsten tijdens TEFAF 2014 bij onze sales manager Guillaume Meewis:
043 6088900 of g.meewis@chateauhotels.nl
 


 
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Maastricht Airlines

De nieuwe vliegmaatschappij Maastricht Airlines gaat vanaf 1 mei a.s. met Fokker 50’s dagelijkse luchtverbindingen verzorgen tussen Maastricht en Amsterdam, Berlijn en München. Maastricht Airlines is uitermate geschikt voor zowel zakelijke - als toeristische reizigers die van en naar Maastricht en omgeving willen (door)reizen. Met ruim dertig vliegmaatschappijen kan straks een directe overstap gerealiseerd worden. In 2014 zullen Parijs, Londen en Kopenhagen als bestemmingen worden toegevoegd.

Klik hier voor meer informatie

 
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Zuid-Limburg, the bright side of life

Wist u dat Zuid-Limburg, als onderdeel van Brainport2020, hard op weg is naar de 10 van top-technologische regio’s van de wereld?

Zuidoost-Nederland is nu al goed voor 55% van de patenten, 45% van de private R&D investeringen en 35% van de Nederlandse export.

Klik hier voor meer informatie

 
  Kent u een collega of een zakelijk contact die geïnteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief?
Meld hem of haar dan aan door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw gegevens voorkomen in het bestand van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
 
  © 2013 | Gepubliceerd april 2013 | Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants
nieuwsbrief@chateauhotels.nl | Tel. +31 (0)43-608 89 00 | Fax. +31 (0)43-604 24 94
 
     
Website Website Html versie Contact