Nieuwsbrief Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants
  Nieuwsbrief Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants | 16 mei 2013  
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Het kogelgat

Als bezoeker van Château St. Gerlach is het u zeker opgevallen: in de spiegel in een van de salons zit een gat. Een kogelgat. Een tastbaar “relikwie” van de bevrijding van zuidelijk Nederland door de Amerikanen in 1944. Decennialang kleefde de naam van Captain Joseph A. Ryan aan deze geschiedenis.

Maar was hij de schutter wel…?

"De cirkel gesloten", verhaal over Captain Joseph A. Ryan, verschenen in de Savoir Vivre aux Châteaux juni 2010

 
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Documentaire

Mosasaurusfilm werkt momenteel aan een documentaire over het verhaal achter het kogelgat van Château St. Gerlach. Een verhaal over de betekenis van oorlog en vrijheid, verdraagzaamheid en eer, maar ook een Eerbetoon aan onze Amerikaanse bevrijders, waarvan velen hun leven en toekomst opofferden voor onze vrijheid!

Een aantal sponsoren en partners heeft reeds haar medewerking aan de productie toegezegd: gemeente Valkenburg aan de Geul, gemeente Eijsden-Margraten, gemeente Sittard-Geleen, L1 Radio en TV, KLM Royal Dutch Airlines en Château St. Gerlach.

Echter, de financiering van de productie is nog niet volledig afgedekt.


 
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Vriend van het Kogelgat

Ten einde de financiering rond te krijgen, nodigen wij u uit om Vriend te worden van het kogelgat van Château St. Gerlach.

Voor een éénmalige bijdrage van:

- € 150,- ontvangt u twee toegangskaarten voor de feestelijke filmpremière die te zijner tijd zal plaatsvinden op Château St. Gerlach, en een digitale kopie van de film.

- € 250,- ontvangt u vier toegangskaarten voor de feestelijke filmpremière die te zijner tijd zal plaatsvinden op Château St. Gerlach, een digitale kopie van de film, en wordt uw (bedrijfs)naam – desgewenst – vermeld in de aftiteling van de film.

De eerste tien aanmeldingen à € 250,- worden tevens uitgenodigd voor een bezoek aan de filmset, met hapjes en drankjes. 
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Bijdrage

Uw bijdrage wordt aangewend voor de realisatie van de filmproductie 'Het kogelgat van Château St. Gerlach'. Als Vriend van het kogelgat van Château St. Gerlach wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van het productieproces en ontvangt u de aankondiging van de première.

Uw gewaardeerde bijdrage voor dit bijzondere filmproject kunt u o.v.v. “filmproductie kogelgat” overmaken op rekeningnummer 68.66.95.410 ten name van de Stichting Monumentaal Erfgoed Limburg te Valkenburg aan de Geul.

Tevens vragen wij u om het sponsorformulier in te vullen en retour te sturen.

 
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Filmproducent

Filmproducent Mosasaurusfilm maakt succesvol films voor omroepen, bedrijven, musea en overheden. Eén van haar specialisaties zijn documentaires over cultuurhistorie, waaronder de recente productie Dubois – The Quest for the Missing Link met Redmond O’Hanlon.


 
  Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Vragen?

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de initiatiefnemers
Robin Peeters – t. +31 (0) 46 426 05 77 en
Camille Oostwegel – t. +31 (0)43 608 89 00.

Hartelijk dank voor uw aandacht!

 
  Heeft u een kennis die geïnteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief?
Meld hem of haar dan aan door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw gegevens voorkomen in het bestand van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
 
  © 2013 | Gepubliceerd mei 2013 | Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants
nieuwsbrief@chateauhotels.nl | Tel. +31 (0)43-608 89 00 | Fax. +31 (0)43-604 24 94
 
     
Website Website Html versie Contact