Klik hier voor de internet versie

Nieuwsbrief van Château St. Gerlach   |  Februari 2013
RESTAURANT CHÂTEAU ST. GERLACH
Menu de Saison
Proef het seizoen met het speciaal samengestelde driegangendiner van chef-kok Otto Nijenhuis voor de maand februari.

Tartaar van Simmentaler ossenhaas met piccalilly ijs, gemarineerde radijs en krokante mosterd
***
Gebraden hertenbout met stamppotje van andijvie en geglaceerde uien
***
Citroentaart met compote van citrusvruchten, marshmallow van mint en sorbet van frambozen

De prijs bedraagt € 45,- p.p. inclusief pre-dessert. 
Te reserveren van dinsdag t/m vrijdag.
RESTAURANT CHÂTEAU ST. GERLACH
Specialiteit van de maand
Februari: truffelmaand! 

Aan tafel bereid door uw gastheer: 
Pasta in Parmezaanse kaas met wintertruffel en gemarineerde paddenstoelen, geserveerd met krokant gebakken kalfszwezerik of met zacht gegaarde Sint-Jakobsschelpen.

De prijs bedraagt: 
als voorgerecht € 35,- p.p. 
als hoofdgerecht € 45,- p.p.
RESTAURANT CHÂTEAU ST. GERLACH
Wijn-Spijsmiddag
Zondag 3 februari organiseert Restaurant Château St. Gerlach in samenwerking met wijnhuis Vojacek een smaakvolle Wijn-Spijsmiddag.
Om 13.00 uur wordt u ontvangen met een aperitief en verschillende amuses, gevolgd door een viergangen menu.

Salade van Kingkrab en appel met gemarineerde Sint-Jakobsschelp en siroop van strandkrabben
***
Gegrilde Noordzee tarbot met Bouillabaisse saus geparfumeerd met gemengde kruiden en crème van saffraan
***
Gebakken USA lende, koolrabi gevuld met condiment, spekschuim en bonbon van schorseneren
***
Kaasplateau

Bij het menu serveren wij mooie bijpassende wijnen uit het uitgebreide assortiment van wijnhuis Vojacek, die belicht zullen worden.

De prijs bedraagt € 100,- p.p. inclusief bijpassende wijnen, water en koffie na.

Reserveren noodzakelijk.
BISTROT DE LIÈGE
Limburgse avond
Proef het beste van Limburg bij Bistrot de Liège!

Wegens succes organiseert Bistrot de Liège op woensdag 6 februari voor de tweede keer in samenwerking met ‘Livar’ en ‘Wijngoed Fromberg’ een proeverij van Limburgse gerechten en wijnen. 
Chef-kok Bas Wierts heeft voor u wederom een verrassend viergangendiner samengesteld van mooie Limburgse producten. Daarbij worden bijpassende Limburgse wijnen geserveerd.   

De prijs bedraagt € 69,50 p.p. inclusief aperitief, wijnen, water en koffie.

Reserveren noodzakelijk
RESTAURANT CHÂTEAU ST.GERLACH
Valentijnsdiner
Verras uw geliefde met een romantisch diner bij Restaurant Château St. Gerlach op Valentijnsdag!

Zacht gegaarde ‘Skrei’ kabeljauwfilet met een kwarteleitje en Anna kaviaar
***
Op het bord gegaarde Sint-Jakobsschelpen met een carpaccio van gemarineerde paddenstoelen geserveerd met pasta ‘Parmezaan’
verrijkt met verse truffel (+ € 5,- p.p.)
***
USA lende “coupé à table” met winterse groenten om samen van te genieten
***
Een romantisch verrassingsdessert gebaseerd op de kleuren van de liefde, uiteraard begeleid door de geur en de smaak van rozen
 
De prijs bedraagt € 50,- p.p. inclusief een amuse.
Alleen te reserveren op donderdag 14 februari 2013.

Reserveren noodzakelijk
Hotelactie
Camille Oostwegel viert 11 dagen carnaval!
€ 111,- per kamer per nacht inclusief ontbijt. Te reserveren vanaf 4 februari t/m 14 februari 2013.
Klik hier voor meer informatie.

-----------------------------------------------------
Gastheer Jan-Paul Kroese en zijn team heten u graag van harte welkom in Château St Gerlach!
Kent u een collega of een kennis die geinteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief? Meld hem of haar dan aan door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw gegevens voorkomen in het bestand van Château St. Gerlach / Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
Château St. Gerlach
Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg aan de Geul
Nederland

tel. +31 (0)43 608 88 88
gerlach@chateauhotels.nl
www.chateauhotels.nl
Website Contact