ANTI PASTI

Pate di selvaggina, pistacchio e prosciutto di parma con mousse di sedano a rapa, ficchi e insalata rucola
Paté van wild, pistache en Parmaham met knolselderijmousse, vijgen en rucola salade

Insalata di pasta con salmone affumicato, verdure alla brace, caperi e crema al limoncello
Pastasalade met gerookte zalm, gepofte groenten, kappertjes en Limoncellocrème

Crema di finocchio con lentinus mascarpone al dragoncello
Romige venkelsoep met gebakken anijszwam en Mascarpone met dragon

SECONDI PIATTI

Peperoni ripieni con risotto al cipollotto, mozzarella, pomodoro alla brace e spuma alle olive
Paprika gevuld met bosui risotto, Mozzarella, geroosterde tomaat en olijvenschuim

Filetto di faraona con crauti, crema di pastinaca, patate alla brace e salsa alla mostard
Gebakken Parelhoenfilet met zuurkool, pastinaakcrème, gepofte aardappel en mostarda jus

Filetto di merluzzo alla griglia con spinaci stufati, polenta con gamberetti e spuma ai crostacei
Gegrilde kabeljauwfilet met gestoofde spinazie, garnalenpolenta en schaaldierenschuim
DOLCI

Panna cotta al arancia sanguinella con sorbetto al coco, marshmallow al limone verde e zabbaione alla vaniglia
Panna cotta van bloedsinaasappel met kokossorbet, marshmallow, limoen en vanille sabayon

Brownie con mousse di cioccolato bianco, zabbaione al frangelico e gelato all’amarena
Brownie met mousse van witte chocolade, Frangelico sabayon en Amarena kersenijs

Formaggi Italiani con pane alle noci e sciroppo alla mela
Verschillende Italiaanse kazen geserveerd met notenbrood en Limburgse appelstroop
RISTORANTE PIRANDELLO

Menu Regionale d'Italia

De keukenbrigade van chef-kok Raoul Goovaerts verrast u met een typisch Italiaans menu waarbij elke maand een andere Italiaanse regio centraal staat!
Januari staat in teken van de Noord-Italiaanse regio Trentino-Alto Adige.  

Na de 'Antipasti' wordt een 'Primi' geserveerd (pasta uit eigen keuken) waarna het Secondi (hoofdgerecht) volgt. Bij het menu serveren wij bij het menu twee glazen wijn uit de streek Trentino-Alto Adige en een 'espresso' na.

De prijs bedraagt € 37,50 p.p.
Het menu kan uitgebreid worden met een 'Dolci' of 'Formaggi'.

Reserveren noodzakelijk!
Reserveer nu +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl


Tot snel in Luigi’s Trattoria! Bastiaan Klomp, Directeur-Gastheer en team
Het menu wisselt maandelijks en is in 2012 dagelijks
te reserveren (m.u.v. feestdagen) voor lunch of diner
via +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl WinselerHof - Tunnelweg 99 - 6372 XH LANDGRAAF

Kent u een collega of een kennis die geinteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief? Meld hem of haar dan aan
door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw
gegevens voorkomen in het bestand van WinselerHof / Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze
nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
Html versie Website