ANTI PASTI

Lombo di vitello alla griglia marinato con pesto, pane integrale, insalata rucola e una cipolla in aceto
Gegrilde kalfslende gemarineerd met pesto, boerenbrood met rucola salade en Aceto ui

Insalata di verdure grigliate con taleggio fritto, noci sbricciolate e crema al basilico
Salade van gegrilde groente met gefrituurde Taleggio kaas, notengruis en basilicumcrème

Carpaccio di tonno con crema alla ricotto, insalata di mela e gamberoni con maionese allo zafferano
Carpaccio van tonijn met Ricotta crème, appel-garnalensalade en saffraanmayonaise

SECONDI PIATTI

Filetto di salmone cotto sotto una crosta alle erbe con tagliatelle, zucchine alla julienne e salsa ai peperoni
Onder kruidenkruim gegaarde zalmfilet met tagliatelle, courgette en paprikasaus

Risotto al tartufo con prosciutto di parma, uovetto affogato e asparagi verdi con spuma al tartufo
Truffelrisotto met Parmaham, gepocheerd ei, groene asperge en truffelschuim

Filetto di porchetto con patate alla brace, spinaci, romanesco e salsa alla salvia
Gebakken speenvarkenfilet met gepofte aardappel, spinazie, romanesco en saliejus
DOLCI

Torta al mascarpone e ricotta con una composta all’arancio, zabbaione al limoncello e sorbetto al limone
Mascarpone ricotta taart met sinaasappelcompote, limoncello sabayon en citroensorbet

Panna cotta di cioccolato bianco con gelatina di rabarbaro, savoiardi e gelato alla mandorla
Panna cotta van witte chocolade met rabarbergelei, lange vingers en amandelroomijs

Formaggi italiani misti con pane alle noci e sciroppo di mela
Verschillende Italiaanse kaassoorten geserveerd met notenbrood en Limburgse appelstroop
RISTORANTE PIRANDELLO

Italiaans tafelen op zondagmiddag!

Lekker tafelen met uw familie of vrienden op zondag na een mooie wandeling: u waant zich op een echt Italiaans familiefeest!

Geniet van de diverse gerechten die tijdens de antipasti en het hoofdgerecht op tafel geplaatst worden. Het hoofdgerecht bestaat uit vis, vlees en vegetarische gerechten geserveerd met een salade, Italiaanse broodsoorten, olijfolie en aceto balsamico. Het 3-gangen menu wordt afgesloten met een dessert van de chef.

De prijs bedraagt € 52,50 per persoon inclusief wijn (fris of bier), water en koffie na.

Reserveren noodzakelijk!
Reserveer nu +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl


Tot snel in Luigi’s Trattoria! Bastiaan Klomp, Directeur-Gastheer en team
Het menu wisselt maandelijks en is in 2012 dagelijks
te reserveren (m.u.v. feestdagen) voor lunch of diner
via +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl WinselerHof - Tunnelweg 99 - 6372 XH LANDGRAAF

Kent u een collega of een kennis die geinteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief? Meld hem of haar dan aan
door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw
gegevens voorkomen in het bestand van WinselerHof / Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze
nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
Html versie Website