ANTI PASTI

Pastrami di vitello con mayonaise al tonno,parmigiano, insalata di rucola e focaccia
Pastrami van kalf met tonijnmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola salade en focaccia

Insalatina di uovo e tartufo con toast di pane grosso asparagi e olio alle noci
Ei-truffelsalade met getoast boerenbrood en Limburgse asperges met walnotenolie

Rilette di salmone con zabbaione al limoncello e insalata di sedano e capperi
Rilette van zalm met Limoncello sabayon en salade van bleekselderij met kappertjes

SECONDI PIATTI

Muggine cotto sulla Pelle con risotto agli asparagi, verdure grigliate e olio al pesto
Op de huid gebakken harderfilet met asperge risotto, gegrilde groente en pesto olie

Lombo di manzo, impannato con pomodoro sbricciolato, finocchio, polenta a salsa al aglio
Onder tomatenkruim gegaarde runderlende met venkel, polenta en knoflookjus

Peperoni ripieni di uovo, formaggio di capra, zucchine con aspargi e composta al pomodoro
Paprika gevuld met ei, geitenkaas en courgette met asperge en tomatencompote
DOLCI

Panna cotta all’ananas e cioccolato bianco con sorbetto all’arancio e torta al limone
Panna cotta van ananas en witte chocolade met sinaasappelsorbet en limoencake

Zuppetta all’anguria con gelato al mascarpone, marshmallow alla vaniglia e cagliata al basilico
Soepje van watermeloen met mascarpone ijs, vanille marshmallow en basilicumhangop

Formaggi italiani misti con pane alle noci e sciroppo di mela
Verschillende Italiaanse kaassoorten geserveerd met notenbrood en Limburgse appelstroop
RISTORANTE PIRANDELLO

Italiaans tafelen op zondagmiddag!

Lekker tafelen met uw familie of vrienden op zondag vanaf 13.00 uur na een mooie wandeling: u waant zich op een echt Italiaans familiefeest!

Geniet van de diverse gerechten die tijdens de antipasti en het hoofdgerecht op tafel geplaatst worden. Het hoofdgerecht bestaat uit vis, vlees en vegetarische gerechten geserveerd met een salade, Italiaanse broodsoorten, olijfolie en aceto balsamico. Het 3-gangen menu wordt afgesloten met een dessert van de chef.

De prijs bedraagt € 52,50 per persoon inclusief wijn (fris of bier), water en koffie na.

Reserveren noodzakelijk!
Reserveer nu +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl


Tot snel in Luigi’s Trattoria! Bastiaan Klomp, Directeur-Gastheer en team
Het menu wisselt maandelijks en is in 2012 dagelijks
te reserveren (m.u.v. feestdagen) voor lunch of diner
via +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl WinselerHof - Tunnelweg 99 - 6372 XH LANDGRAAF

Kent u een collega of een kennis die geinteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief? Meld hem of haar dan aan
door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw
gegevens voorkomen in het bestand van WinselerHof / Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze
nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
Html versie Website