ANTI PASTI

Carpaccio di tonno con tonno grigliato, crema alla ricotta e finocchio in agrodolce
Carpaccio van tonijn met gegrilde tonijn, ricotta crème en zoetzure venkel

Zuppa ai funghi con funghi e mascapone tartufato
Paddenstoelensoep met gebakken paddenstoelen en truffelmascarpone

Pastrami di cinghiale con aceto balsamico, composta di cipolla rossa e parmigiano
Pastrami van wildzwijn met aceto balsamico rode uiencompote en Parmezaanse kaas

SECONDI PIATTI

Risotto alla bietola rossa con formaggio di capra impanato, pinoli e rucola
Rode bietenrisotto met gepaneerde geitenkaas, pijnboompitten en rucola salade

Vitello brassato con ravioli ai funghi, crauti e sedano e rapa
Gebraisseerde rundersukade met ravioli van paddenstoelen, zuurkool en knolselderij

Orata alla griglia con ratatouille, pomodoro canditi, polenta e salsa al pomodoro
Gegrilde doradefilet met ratatouille, gekonfijte tomaat, polenta en tomatenjus
DOLCI

Semifreddo alla cannella con mousse al cioccolato, tortina all'arancio e zabbaione al pane peppato
Semifreddo van kaneel met chocolademousse, sinaasappelcake en speculaassabayon

Formaggi Italiani con pane alle noci e sciroppo alla mela
Verschillende Italiaanse kazen geserveerd met notenbrood en Limburgse appelstroop

Bavarois allo yoghurt e amarena con amaretti e gelato alla straciatella
Bavarois van yoghurt en amarena kersen met amaretti en straciatella ijs
Het Menu di Casa is ook op 24, 25 en 26 december te reserveren als kerstlunch!



Sweet Caramel op Culinaire Tour
Zaterdag 8 december 2012

Na daverende optredens in o.a. Restaurant Ivy in Rotterdam en Las Palmas (Herman den Blijker) kunt u nu in WinselerHof komen genieten van Evita & haar sirs.

Een unieke avond vol muzikaal en culinair genot. Een verrassende melange van Jazz, Blues, Funk en Latin in combinatie met een overheerlijk 4-gangen diner uit de keuken van chefkok Raoul Goovaerts met een caramel touch.
 
De prijs bedraagt € 99,- p.p. inclusief prosecco, 4-gangen diner, wijnarrangement, waters en mokkaservies.

Klik hier voor meer informatie


Tot snel in Luigi’s Trattoria! Bastiaan Klomp, Directeur-Gastheer en team
Het menu wisselt maandelijks en is in 2012 dagelijks
te reserveren (m.u.v. feestdagen) voor lunch of diner
via +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl WinselerHof - Tunnelweg 99 - 6372 XH LANDGRAAF

Kent u een collega of een kennis die geinteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief? Meld hem of haar dan aan
door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw
gegevens voorkomen in het bestand van WinselerHof / Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze
nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
Html versie Website