ANTI PASTI

Carpaccio di manzo con mousse al pomodoro, olio al baslico e pancetta
Carpaccio van rund met mousse van pomodori tomaat, basilicumolie en pancetta

Insalata di funghi marinati e mascarone tartufato con parmigiano crocante
Salade van gemarineerde paddenstoelen met truffelmascarpone en krokante parmezaan

Rilette di salmone con cetriolo in agrodolce, zafferano scampi fritti e aglio
Rilette van zalm met zoetzure komkommer, saffraan en gebakken scampi met knoflook

SECONDI PIATTI

Merluzzo alla griglia con spaghetti all’erbe, sedano, peperoni e spuma allo scalogno
Gegrilde kabeljauwfilet met kruidenspaghetti, bleekselderij, paprika en sjalotschuim

Scallopina alla romana con polenta ai pinoli, cipollotto e salsa al aglio
Kalfsbiefstukjes met salie en parmaham met pijnboompittenpolenta, bosui en knoflookjus

Lasagne vegetariana con verdure grigliate ed erbe, pomodoro alla brace e spuma di pomodoro
Lasagne van gegrilde groenten en kruiden met gepofte tomaat en tomatenschuim
DOLCI

Panna cotta di cioccolato bianco con mousse al cioccolato e gelato alla stracciatella
Panna cotta van witte chocolade met mousse van melkchocolade en stracciatella ijs 

Millefoglie all’ananas con gelato al mascarpone, un marshmallow al limone verde con zabbaione all’amaretto
Ananas bladerdeegtaart met mascarpone ijs, limoen marshmallow en amaretto sabayon

Formaggi italiani misti con pane alle noci e sciroppo di mela
Verschillende Italiaanse kaassoorten geserveerd met notenbrood en Limburgse appelstroop
RISTORANTE PIRANDELLO

Menu Regionale d'Italia

De keukenbrigade van chef-kok Raoul Goovaerts verrast u met een typisch Italiaans dinermenu waarbij elke maand een andere Italiaanse regio centraal staat!

Maart staat in het teken van de Italiaanse regio Lazzio.  

Na de 'Antipasti' wordt een 'Primo' geserveerd (pasta uit eigen keuken) waarna het Secondo (hoofdgerecht) volgt. Bij het menu serveren wij twee glazen wijn uit de streek Lazzio en een 'espresso' na.

De prijs bedraagt € 37,50 p.p.
Het menu kan uitgebreid worden met een 'Dolce' of 'Formaggi'.

Reserveren noodzakelijk!
Reserveer nu +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl


Tot snel in Luigi’s Trattoria! Bastiaan Klomp, Directeur-Gastheer en team
Het menu wisselt maandelijks en is in 2012 dagelijks
te reserveren (m.u.v. feestdagen) voor lunch of diner
via +31 (0)45 546 43 43 of winselerhof@chateauhotels.nl WinselerHof - Tunnelweg 99 - 6372 XH LANDGRAAF

Kent u een collega of een kennis die geinteresseerd is in het ontvangen van deze nieuwsbrief? Meld hem of haar dan aan
door ons een e-mail te sturen. U ontvangt dit bericht omdat uw
gegevens voorkomen in het bestand van WinselerHof / Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Indien u deze
nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, meldt u dan hier af.
Html versie Website