GL_restaurant_bibliotheek
Asperge met gepocheerde kreeft
Otto Nijenhuis - chef de cuisine
Otto Nijenhuis - chef de cuisine
Chef de cuisine Otto Nijenhuis heeft voor u een mooi voorjaarsgerecht met asperges en gepocheerde kreeft uitgewerkt.

Lees verder voor de receptuur...
Lees meer  >

Restaurant Château St. Gerlach

Culinair vakmanschap à la carte

Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants is bekend om haar culinaire vakmanschap en dat proeft u in Restaurant Château St. Gerlach. Otto Nijenhuis is chef de cuisine van dit à la carte restaurant met een Frans georiënteerde kaart en gebruikt zoveel mogelijk producten van het landgoed en uit de regio.

Het restaurant is gevestigd in de voormalige woonvertrekken. Een historische ambiance, terwijl u de huiselijke sfeer proeft die goed past bij een familiebedrijf. De diverse salons hebben elk een eigen uitstraling die in harmonie is met de originele wand- en plafondschilderingen.

Het restaurant is beoordeeld met 16 punten van Gault Millau.