GL_luchtfoto_kasteel
Senior kamer Hotel Château St. Gerlach
GL_restaurant_bibliotheek
GL_zwembad
Le verger de Camille
Wij staan graag voor u klaar!
Jan-Paul Kroese - directeur-gastheer
Jan-Paul Kroese - directeur-gastheer
Stelt u zich eens voor: u stapt in de auto en rijdt naar het zuiden van Nederland. In Houthem, net buiten Maastricht, draait u de oprijlaan van Château St. Gerlach op.
Lees meer  >

Château St. Gerlach

Buitenplaats van Maastricht

Het adembenemende, luxe kasteelhotel Château St. Gerlach telt 97 hotelkamers, suites en appartementen, een à la carte restaurant, bistrot, zwembad en spa & wellness. Het historische landgoed is lid van Relais & Châteaux en verwelkomt u met alle egards tijdens een weekend Maastricht of midweek Zuid-Limburg. Tevens uitermate geschikt als vergaderlocatie.

Karakteristiek overnachten nabij Maastricht

De 58 karaktervolle, luxe hotelkamers en suites zijn gevestigd in de voormalige pachthof. De kamers zijn voorzien van alle comfort voor een zakelijk of privé verblijf. De 39 ruime tot zeer ruime hotelappartementen zijn gelegen in het voormalige adellijk stiftgebouw en de graanschuren van het landgoed.

Culinair genieten op het landgoed

Op ons landgoed verwelkomen wij u graag voor diner in ons à la carte Restaurant Château St. Gerlach. In onze informele Bistrot de Liège kunt u dagelijks terecht voor lunch, diner of koffie met gebak.

Een inspirerende locatie & maatwerk

In de verschillende multifunctionele zalen en salons van Château St. Gerlach verzorgen wij graag uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Van een intiem diner, kleinschalige vergadering tot een volledig verzorgd (trouw)feest of meerdaagse conferentie.

Puur ontspannen in een intieme ambiance

Gewelfde kelders die zijn omgetoverd tot intieme en sfeervolle behandelruimtes. Samen met het in Romeinse stijl uitgevoerde zwembad, de sauna en het Turks stoombad een schitterende entourage om u van "top tot teen" te laten verwennen in Spa & Wellness St.Gerlach.

Le verger de Camille

Onder het label 'le Verger de Camille' presenteert landgoed St. Gerlach eerlijke, huisgemaakte streekproducten. Op ambachtelijke wijze bereid in eigen keuken op basis van biologische teelt. Het verrassende assortiment wordt samengesteld door chef-kok Otto Nijenhuis en bestaat onder andere uit bijzondere chutneys, jams, dressing, fruitsappen, tarwe bier en een Brut Rosé.