Omgeving

KiV St. Gerlach Sculpture

GENIETEN VAN SCULPTUREN OMLIJST DOOR EEN UNIEK DECOR!
Zondag 18 mei t/m zondag 28 september 2014


Wegens succes presenteert Stichting Kunst in Valkenburg (KiV) ook deze zomer: KiV St. Gerlach Sculpture. Een verrassende beeldenexpositie in de schitterende entourage van landgoed Château St. Gerlach. Verspreid door het park en de tuinen van Château St. Gerlach zijn sculpturen uit verschillende materialen (hout, steen, kunststof, terra cotta etc.) te bewonderen. 

KiV St. Gerlach Sculpture wordt georganiseerd door de initiatiefnemers KiV: Marx en Marx Limburgse kunst en Giardino Galerie & Beeldentuin in samenwerking met Château St. Gerlach.

Marx en Marx Limburgse kunst is gespecialiseerd in Limburg gerelateerde kunst van de afgelopen honderd jaar.
Giardino Galerie & Beeldentuin beschikt over een uitgebreide collectie beelden van internationaal opererende kunstenaars.

De expositie is gratis te bezichtigen vanaf 18 mei tot en met 28 september in het park en tuinen van Château St. Gerlach te Valkenburg aan de Geul. 

Combineer KiV St. Gerlach Sculpture met een bezoek aan de speciale exposities bij Marx en Marx Limburgse kunst en/of Giardino Galerie & Beeldentuin. Beide kunstaanbieders zijn geopend van vrijdag tot en met zondag tussen 13.00 - 17.00 uur.