Trouwen

Château Neercanne ligt op een van de mooiste plekjes van Maastricht. Dit unieke terrassenkasteel met prachtige aangelegde Barokke tuinen vormt een schitterende achtergrond voor een onvergetelijke dag!  

Wettelijk huwelijk
De gemeente Maastricht heeft Château Neercanne aangewezen als officiële trouwlocatie. Graag geven wij u hierover meer informatie.  

Zalen en ruimtes
Château Neercanne beschikt over 2 klassiek ingerichte salons en 2 sfeervolle grotzalen met een capaciteit variërend van 10 tot 1000 personen. Bij mooi weer kan er een gedeelte van de dag plaatsvinden op het kasteelterras. Ideale locaties voor uw receptie.  

Bruidstaart
Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Eén van onze salons of bij mooi weer ons terras vormen hiervoor de ideale locatie. Wij verzorgen graag de bruidstaart van uw dromen.  

Buffetten en diners
Een stijlvol diner, een feest of een combinatie ervan kunnen wij geheel naar uw eigen wens organiseren. Onze chefkok Hans Snijders en zijn keukenbrigade bieden u een ruime keuze in culinaire diners en buffetten aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Bruidssuite en hotelkamers
Château Neercanne beschikt niet over hotelfaciliteiten. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar Château St. Gerlach of het Kruisherenhotel Maastricht.  

Klik hier voor een fotoimpressie

Meer informatie

Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en nodigen u graag uit in op ons romantische terrassenkasteel om uw wensen te bespreken. Verder sturen wij u graag ons informatiepakket ‘Trouwen’ toe, neem hiervoor contact met ons op.   
Reserveren

Wenst u een tafel te reserveren? Neem dan contact op via +31 (0)43 325 13 59 of vul onderstaand formulier in (min. 24 uur van tevoren). Let op, uw reservering is pas definitief na bevestiging door ons.

Persoonsgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Restaurant
aantal
kinderen
Bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht