Culinaire arrangementen

Jubileummenu: De Neerkanjers

Ook in 2014 is er een jubileummenu in Restaurant Château Neercanne!

4 x 12,5 jaar één en al passie, inzet en bevlogenheid. En dat mag en moet zelf goed gevierd worden.
Onze XXXL jubilarissen van 2014 zijn gastheer Cor Schormans, maître d'hotel Dennis Lemmens, sommelier & sous maître d'hotel Dominique Jacobs en sous chef de cuisine Camiel Henning.

4 x € 12,5 is € 50,- hiervoor serveren wij een tweewekelijks wisselend 3-gangen lunchmenu met twee royaal geschonken glazen wijn.

De drie "Captains of the Hospitality Industry" Jorik Salet, Peter Bouterse en jawel... ook onze Dominique Jacobs bieden u de mogelijkheid om het jubileum lunchmenu uit te breiden met een extra gang.

Voor slechts € 44,- kunt u genieten van een 4-gangen menu tijdens diner, maar ook voor lunch te reserveren. En wilt u feestelijke drankjes drinken bij het 4-gangen menu, dan krijgt u voor € 29,50 p.p. een bijpassend drankenarrangement.

Samengevat:
Een 3-gangen lunchmenu bedraagt € 37,- p.p.
Een 4-gangen dinermenu bedraagt € 44,- p.p.

Als u het 4-gangen lunch- of dinermenu wilt uitbreiden met feestelijke drankjes dan betaalt u daarvoor een speciale prijs van € 29,50 p.p. (champagne, wijnen, waters en koffie met friandises).

Het lunch- en dinermenu wordt geserveerd op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in 2014 m.u.v. 13 t/m 23 maart (alleen lunch mogelijk) en feestdagen. Het menu wisselt tweewekelijks. Er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar voor deze speciale menuprijs, gelieve op voorhand te reserveren om teleurstelling te voorkomen. 

Klik hier voor het Jubileummenu: Neerkanjers  

Klik hier voor de informatieflyer

Wenst u op de hoogte te blijven van het Jubileummenu? 
Meldt u zich dan aan voor de e-nieuwsbrief 


De Flaneerbrunch  
Sinds 1991 organiseerde Château Neercanne vrijwel elke zondag de scharrellunch met Miep als gastvrouw. Zij was eigenlijk de "scharrellunch". Miep heeft haar taak altijd met passie uitgevoerd. Wie kende Miep nou niet? Van maart 1992 tot september 2013 heeft zij haar rol als gastvrouw pur sang altijd vervuld. En daar zit nou meteen het bruggetje, want Miep heeft er, met pijn in haar gastvrouwhart, een half jaar geleden voor gekozen haar leeftijd te respecteren. Zij kwam ons helaas vertellen te willen stoppen. Met alle respect voor Miep hebben we hier op de Cannerberg meteen de beslissing genomen: "dan stopt ook de scharrellunch, want de scharrellunch zonder Miep, is geen scharrellunch zoals we die zouden willen."

Om de scharrellunch gasten niet teleur te stellen, presenteren wij nu de "Flaneerbrunch", de opvolger van de scharrellunch:

De spelregels van de Flaneerbrunch
Onze Flaneergasten verwachten wij rond de klok van 12.00 uur. Het aperitief mag zelf geschonken worden. U kunt tevens een bezoek brengen aan de wijnkelders.

Uw drankjes schenkt u die middag ook zelf in. U kunt zoal kiezen tussen witte wijn, rode wijn, tafelwaters, frisdranken of een vers getapt biertje. De gerechten (vis, vlees, koud, warm, pasta, aardappelgerecht en groenten) worden op tafels gepresenteerd, zoals gebruikelijk is bij een brunch. Het dessert wordt voor u geserveerd.  

De speciale brunch-prijs
De prijs van de Flaneerbrunch bedraagt € 57,50 per persoon. Voor kinderen tot en met 17 jaar bedraagt de brunch € 30,- per kind. Zijn er echt nog hele jonge gasten bij, en dat is alleen maar leuk, dan moeten we daar samen nog eens over praten en komen we daar wel uit. De Flaneerbrunch is zeer geschikt voor gezelschappen vanaf 6 personen. Bent u met minder personen? Geen probleem! Neem dan even telefonisch contact met ons op. 

Reserveren
Het is aan te raden om op voorhand bij Neercanne te informeren wanneer de Flaneerbrunch zal plaatsvinden (ook doordeweeks mogelijk). Reserveren kan telefonisch of per mail en wel tot 2 dagen voor de Flaneerbrunch. En wie weet treft u Miep nog eens als gast....       


Menu du Monde  
Driegangen menu incl. huiswijnen, tafelwaters en mokka met kasteelpatisserie.
De prijs bedraagt € 87,50. Alleen geldig tijdens de lunch en diner op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag.


De prijzen zijn geldig van 1 januari 2014 t/m 31 december 2014. Onze prijzen gelden per persoon en zijn inclusief bedieningsgeld en BTW.


L'Auberge
Regelmatig wisselend 3-gangen menu in L'Auberge.
De prijs bedraagt € 35,- p.p.

L'Auberge Special à € 19,87 p.p.
Reserveren

Wenst u een tafel te reserveren? Neem dan contact op via +31 (0)43 325 13 59 of vul onderstaand formulier in (min. 24 uur van tevoren). Let op, uw reservering is pas definitief na bevestiging door ons.

Persoonsgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Restaurant
aantal
kinderen
Bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht