Terras

Rondom de schitterende fontein op de vroegere pandhof vindt u het sfeervolle terras van Bistrot de Liège. Iedereen is hier van harte welkom voor een kop koffie met Limburgse vlaai, glas Limburgs bier of een heerlijk gerecht. Combineer uw bezoek aan ons terras met een prachtige wandeling door de prachtige parken en tuinen van Landgoed St. Gerlach en het aansluitende natuurgebied.

Openingstijden:
Dagelijks:             11.00 uur tot 22.00 uur
Keuken geopend:  12.00 uur tot 20.30 uur
(vrijdag en zaterdag tot 21.30 uur)  

Aan de voorzijde van het kasteel bevindt zich het terras exclusief voor gasten van Restaurant Château St. Gerlach. Bij mooi weer kunt u hier buiten dineren.

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: 18.30 uur tot 21.15 uur  

Daarnaast heeft Château St. Gerlach voor haar hotelgasten een rustig gelegen terras aan de achterzijde van het hotel met uitzicht op de boerenkruidentuin en het Geuldal. ’s Ochtends tijdens het ontbijt kunt u als hotelgast bij mooi weer buiten zitten en daarnaast bent u hier welkom voor een koel drankje of een kop koffie. Tevens serveren wij hier onze Afternoon Tea.
Reserveren

Wenst u een tafel te reserveren? Neem dan contact op via +31 (0)43 608 88 88 of vul onderstaand formulier in (min. 24 uur van tevoren). Let op, uw reservering is pas definitief na bevestiging door ons.

Persoonsgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Restaurant
aantal
kinderen
Bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht