Trouwen

Château St. Gerlach, buitenplaats van Maastricht. Een compleet landgoed, gelegen midden in het schitterende natuurgebied Ingedael met historische gebouwen en stijlvolle tuinen en parken.  
De diverse klassiek ingerichte zalen en salons op het landgoed bieden een diversiteit aan mogelijkheden.

De 97 luxe hotelkamers, suites en hotelappartementen bieden onderdak aan gezelschappen van verschillende grootte. De hoogwaardige Franse keuken en het hoge serviceniveau zijn de ingrediënten voor de dag van uw leven.  

Kerkelijk en wettelijk huwelijk
Het is mogelijk te trouwen in de monumentale St. Gerlachuskerk op het landgoed. Tijdelijk is Château St. Gerlach door de Gemeente Valkenburg aan de Geul aangewezen als officiële trouwlocatie. Het wettelijk huwelijk op het landgoed is alleen mogelijk in combinatie met een culinair samenzijn en/of een feest bij Château St. Gerlach. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Zalen en ruimtes
Château St. Gerlach beschikt over verschillende zalen en klassiek ingerichte salons met een capaciteit variërend van 4 tot 400 personen. Bij mooi weer kan er een gedeelte van de dag plaatsvinden op een van de sfeervolle terrassen.  

Bruidstaart

Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Eén van onze salons of bij mooi weer ons terras vormen hiervoor de ideale locatie. Wij verzorgen graag de bruidstaart van uw dromen.  

Buffetten en diners

Een stijlvol diner, een feest of een combinatie ervan kunnen wij geheel naar uw eigen wens organiseren. Onze Chef de cuisine en zijn team bieden u een ruime keuze in culinaire diners en buffetten aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Bruidssuite en hotelkamers
Château St. Gerlach beschikt over twee romantische torensuites en 95 luxueuze hotelkamers, suites en hotelappartementen.

Klik hier voor een fotoimpressie

Meer informatie

Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en nodigen u graag uit op Château St. Gerlach om uw wensen te bespreken (op afspraak). Verder sturen wij u graag ons informatiepakket ‘Trouwen’ toe, neem hiervoor contact met ons op.
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen