Nieuwsberichten

Boek nu onze voordelige Paasarrangementen en vind het gouden Paasei

12 maart 2012 - Even lekker ertussen uit met de Paasdagen? Boek nu onze voordelige Paasarrangementen! Als extraatje kunt u als ChâteauHotels gast ook deelnemen aan de zoektocht naar het gouden Paasei in Château Neercanne!


Vind het gouden Paasei in Château Neercanne

De paaseieren zijn verstopt in de kasteeltuinen, de wijnkelders en in en rond Château Neercanne te Maastricht. Behalve gewone paaseieren heeft de Paashaas ook enkele gouden Paaseieren verstopt. Vinders van deze gouden eieren ontvangen een verrassing.

Hoe gaat het in zijn werk? 

In de ChâteauHotel locatie waar u verblijft geeft u aan bij de receptie bij check-in deel te willen nemen aan het Paaseierenzoekfestijn in Château Neercanne te Maastricht op Eerste Paasdag, zondag 8 april. Tussen 16.00 en 17.00 uur meldt u zich bij de receptie van Château Neercanne. U ontvangt een deelnameformulier en u krijgt maximaal 15 minuten de tijd om te zoeken naar het gouden Paasei. Indien u in 15 minuten het gouden Paasei heeft gevonden ontvangt u een Paasprijs. Deelname is alleen mogelijk voor gasten van WinselerHof, Château St. Gerlach, Kruisherenhotel Maastricht en uiteraard gasten van Château Neercanne.

Tip

Combineer de deelname aan dit Paaseierenzoekfestijn met een Paaslunch in Restaurant Château Neercanne, WinselerHof of Château St. Gerlach of een wandeling in de prachtige omgeving! 

Locatie eieren zoeken:     
Château Neercanne 
Cannerweg 800 te Maastricht          
Archief
Kies een periode
Filter onderwerp