Geschiedenis

Geschiedenis Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Camille Oostwegel is een Limburgse hotelier in hart en nieren. Als kleine jongen had hij al een passie voor historie, cultuur en gastronomie. In 1969 begon hij met zijn studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht die hij in 1972 met goed gevolg afrondde. Van 1972 tot 1980 werkte Camille Oostwegel bij diverse Novotelvestigingen. Tijdens deze periode werd hij al snel exploitatiedirecteur en adviseur van de eerste Novotelvestigingen buiten Frankrijk.

In 1980 kwam hij terug naar Limburg en zette hij zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Hij begon samen met 4 werknemers zijn eerste restaurant, Kasteel Erenstein. Sinds 2010 bestaat de onderneming uit 3 hotels en 7 restaurants waar in totaal circa 400 medewerkers werken.  

De Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants zijn gevestigd in monumentale panden met een rijke culturele geschiedenis en zijn gelegen in Zuid Limburg. Men kan zeggen dat Camille Oostwegel naast hotelier ook restaurateur is. Hij heeft een zestal oude vervallen monumenten in hun oude luister teruggebracht zodat iedereen ervan kan genieten.  

Meer informatie over de geschiedenis van de huizen vindt u bij: 
 
1984 – Château Neercanne 
1986 – WinselerHof
1997 – Château St. Gerlach
2005 – Kruisherenhotel Maastricht
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen