Debbie Janssen

Debbie Janssen

Medewerkers aan het woord
 
Naam: Debbie Janssen 
Functie:  Medewerkster Bediening
Locatie:  Kruisherenhotel Maastricht

Sinds wanneer ben je in dienst bij Camille Oostwegel ChâteauHotels & - Restaurants?
Ik ben sinds 1 september 2001 in dienst bij de ChâteauHotels & -Restaurants.

Beschrijf eens jouw loopbaan (bij COCH&-R) vanaf het begin tot nu?
Mijn loopbaan is gestart als Leerling Zelfstandig Werkend Gastvrouw bij Château St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul. Uiteindelijk heb ik hier een baan kunnen aanvaarden op ambulante basis. In 2004 heb ik vanuit Château St. Gerlach een interne transfer naar Kasteel Erenstein in Kerkrade gemaakt, waar ik eveneens werkzaam was in de bediening. Na 4 jaar met plezier gewerkt te hebben in Kerkrade, heb ik wederom een interne transfer aangevraagd, dit keer naar in het Maastricht gelegen Kruisherenhotel. Hier ben ik inmiddels ruim 1 jaar werkzaam.

Je bent inmiddels twee keer van ‘ChâteauHotel’ gewisseld. Waarom ben je gewisseld en waarom ben je bij de ChâteauHotels gebleven?

Toen ik van Château St. Gerlach naar Kerkrade ben gegaan, kwam dit doordat ik verhuisde naar Kerkrade. Enkele jaren later ben ik weer ‘teruggekeerd’ naar Maastricht. Ik vind de ChâteauHotels een fijne werkgever, mede doordat de sfeer in de organisatie goed is. Voorlopig heb ik geen plannen de ChâteauHotels te verlaten, ik wil nog graag blijven werken voor deze organisatie … !

Wat houdt jouw functie in het kort in en welke uitdagingen heb je daarin?
Ik ben flexibel en inzetbaar, o.a. bij het ontbijt en de lunch. Uiteraard enkel op de dagen dat ik ook beschikbaar ben. Mijn uitdaging in mijn werk is dat ik een goede gastvrouw ben voor de gasten: hen zo goed mogelijk te bedienen en ervoor te zorgen dat de gasten tevreden zijn (en blijven)!

Heb je vrijheid in de uitoefening bij je werkzaamheden?
Mocht het zijn dat naar mijn mening (bijvoorbeeld) het ontbijtbuffet of de lunch, anders cq. beter ingedeeld zou kunnen worden, dan heb ik alle vrijheid hier aanpassingen in aan te brengen.

Heb je zelf nog zaken die je graag wilt aangeven of die relevant zijn voor dit interview?
Door een aantal privéfactoren ben ik niet altijd inzetbaar. De Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants houden hier rekening mee. Dit maakt het werken voor mij bij deze organisatie aantrekkelijk.
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen