Stage- en leerplaatsen

Wij onderhouden een nauw samenwerkingsverband met diverse onderwijsinstellingen. Wij bieden interessante stage- en leerplaatsen voor studenten van allerlei verschillende opleidingen in diverse richtingen. Een kleine greep uit de mogelijkheden: front-office, keuken, restaurant, Personeel & Organisatie, banqueting, huishouding, algemene dienst, etc. Ook een combistage is mogelijk, waarbij u op meerdere afdelingen gaat werken.  

Studenten kunnen het hele jaar door solliciteren naar stage- of leerplaatsen. Wij zullen dan altijd de mogelijkheden binnen alle bedrijven bekijken!  

In veel gevallen is het mogelijk dat wij stagiaires en leerlingen na de stage aansluitend een arbeidsovereenkomst bieden, dus de loopbaan bij Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants begint al tijdens de opleiding!  

Interesse in een stage- of leerplaats? Stuur dan een sollicitatie door onderstaand formulier in te vullen, s.v.p. begeleid door een motivatiebrief waarin de volgende gegevens verwerkt staan: 

  • Informatie over de opleiding (naam en niveau van de opleiding)
  • Informatie over de stage/leerweg (uren leren/werken, duur en periode) 
  • Motivatie: waarom bij Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants  

Heel veel succes en misschien tot ziens bij één van onze ChâteauHotels / -Restaurants!


Quotes van oud leerlingkoks Château Neercanne
Al vele koks hebben als leerlingkok mogen werken bij één van de restaurants van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Onze chefs en hun keuken staan dan ook bekend als een goede leerschool en vormen een goede basis voor de toekomst!

Klik hier voor enkele quotes van bekende cuisiniers die als leerlingkok bij Château Neercanne hebben mogen werken.

Locatie
Filter locatie