Barman/ -vrouw

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

De werkzaamheden

Als Barman/ -vrouw ben je werkzaam in de bar van Hotel Château St. Gerlach. Je ontvangt binnen- en buitenlandse hotelgasten, of gasten die enkel gebruik willen maken van de barfaciliteiten. Je neemt de bestellingen op, geeft informatie (en adviseert) over dranken waaronder koffie`s, wijnen maar ook over cocktails en likeuren. Tevens informeer je gasten over een stuk geschiedenis van Château St. Gerlach of de omgeving.  

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een sprankelende en gepassioneerde collega met een gezonde dosis enthousiasme, humor en goede sociale vaardigheden die past bij het hoge serviceniveau dat wij onze gasten bieden. Deze professionaliteit komt tot onder meer tot uitdrukking in de servicegerichte wijze waarop je met onze gasten omgaat. Je bent flexibel, denkt actief mee en doet (verbeter) voorstellen om het product, samen met jouw collega's, naar een nog hoger niveau te brengen. Ook ben je gewend om zelfstandig te werken en sta je stevig in je schoenen. Daarnaast is het noodzakelijk dat je minimaal 18 jaar bent, gelet op de werktijden.

Wat vragen wij van jou?

Als Barman/ -vrouw straal je op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en beschik je over goede omgangsvormen. Je vindt het vanzelfsprekend om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen! Een op F&B-toegespitste opleiding (bijvoorbeeld MHS, SVH Sociale Hygiene) evenals werkervaring in een gerenommeerd horecabedrijf is een pré. Nog belangrijker is voor ons dat je je herkent in de begrippen; teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-) nationale gasten ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord is het een pré dat je de Franse en Duitse taal in woord beheerst.      

De competenties die behoren bij deze functie zijn:
- inlevingsvermogen
- uitstraling
- actief
- fatsoen
- gastgerichtheid
- stressbestendigheid

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende baan in een jonge en dynamische organisatie in het enthousiaste team van Château St. Gerlach. Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Het betreft een functie voor 2 tot 3 dagen per week. De werktijden zijn overwegend van 17:00 uur tot sluit (01:00 uur). Het werkrooster is twee weken vooraf bekend.  

Details van de vacature

Afdeling Hotelbar
Contractvorm Arbeidsovereenkomst voor 20 uur p/w
Werktijden Wisselend, 2 á 3 diensten per week; het zwaartepunt ligt tussen 17:00 uur en sluit (01:00 uur)
Talenkennis Nederlands en Engels in woord. Kennis van de Franse en Duitse taal is een prè
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca CAO.
Opleidingseisen F&B-toegespitste opleiding
Ervaring Werkervaring in een gerenomeerd horecabedrijf is een pré
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van een recent C.V.), evenals vragen, kun je vóór 6 januari 2014 richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie