toezichthouder zwembad

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

Voor onze S.P.A. & Wellness bij Château St. Gerlach zijn wij op zoek naar een enthousiaste en sportieve toezichthouder zwembad. Op drukke dagen ben je medeverantwoordelijk voor het waarborgen van de rust en ambiance in en rondom het Romeins binnenzwembad en de aangrenzende saunaomgeving.

Jouw taak is het om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Je houdt toezicht op de veiligheid en het welzijn van onze gasten. Je kunt je goed verplaatsen in hun wensen en belangen en weet daarbij een goede balans te vinden tussen rust en ontspanning. De huisregels van onze S.P.A. & Wellness dienen daarbij als uitgangspunt.

Als gastheer/gastvrouw zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen over het gebruik van de diverse faciliteiten zoals de sauna, het Turks stoombad en het zwembad. Tijdens je dienst houdt je de algemene en sanitaire ruimtes van de S.P.A. & Wellness netjes en hygiënisch.

Je rapporteert rechtstreeks aan de S.P.A. & Wellness manager.

Details van de vacature

Afdeling S.P.A. & Wellness
Contractvorm 0-uren oproepcontract
Werktijden vooral tijdens weekenden, vakanties en feestdagen tussen 10.00-18.00 uur
Talenkennis communicatief vaardig bij voorkeur ook in de Duitse en Engelse taal
Rijbewijs
Salaris conform horeca C.A.O. minimaal € 9,23 en maximaal € 11,14 bruto p/uur vanaf 22 jaar e.o.
Opleidingseisen HAVO-MBO + sociaal pedagogisch onderlegd, (PABO/SJD/MW), E.H.B.O.-diploma en zwemdiploma's A, B en C
Ervaring B.v.k. in een soortgelijke functie en in het omgaan met kinderen (en ouders) b.v. als oppas, nanny, kindervakantiewerk en/of scouting
Solliciteren Ben je 18 jaar of ouder, beschik je over een servicegerichte instelling, een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel en straal je senioriteit uit? Stuur dan een gemotiveerde sollicitatiebrief en recent c.v. naar de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie