Medewerker Ontbijt

Kruisherenhotel Maastricht | Maastricht

De werkzaamheden  



Als Medewerker Ontbijt M / V ben je werkzaam op de afdeling Ontbijt. Je controleert de ontbijtlijsten, verzorgt de mise en place en zorgt ervoor dat het ontbijtbuffet piekfijn in orde is. Je voorziet de gasten tijdens het ontbijt van koffie, thee en/of andere dranken en zorgt ervoor dat het buffet aangevuld en opgeruimd blijft. Je ruimt tafels af en wanneer alle gasten vertrokken zijn ruim je ook het ontbijtbuffet op. Verder bereidt je roomservicebestellingen voor en brengt deze weg.







Afhankelijk van je kennis en reeds opgedane werkervaring kunnen naast werkzaamheden in de bediening ook lichte (ontbijt)keukenwerkzaamheden tot het takenpakket behoren. Hierbij kun je denken aan het opmaken van fruitschalen, visplateaus, schalen met beleg en het à la minute maken van bestellingen van gasten zoals bijvoorbeeld een gebakken eitje.







Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Ontbijt.







Wat vragen wij van jou?



Als gastheer/-vrouw straal je op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en beschik je over goede communicatieve eigenschappen en omgangsvormen. De begrippen teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing en je laat dit ook zien tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Je hebt ervaring met bedienings- en / of keukenwerkzaamheden, bij voorkeur binnen de (luxe) hotellerie.







Wat bieden wij jou?



Je gaat werken in het enthousiaste team van een van onze hotels. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Wie zoeken wij?

We nodigen ook studenten uit om te reageren die geïnteresseerd zijn in een weekendbaan.

Details van de vacature

Afdeling Ontbijt
Contractvorm Parttime
Werktijden Variabel, tussen 6.00 en 17.00 uur
Talenkennis Kennis van de Duitse en Engels taal in woord.
Rijbewijs n.v.t.
Salaris conform horeca CAO
Opleidingseisen n.v.t.
Ervaring Ervaring met bedienings- en/of keukenwerkaamheden b.v.k. binnen de (lux) hotellerie
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van een recent C.V.), evenals vragen, kun je richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie