ontbijtkok

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

De werkzaamheden

Als ontbijtkok ben je werkzaam in de ontbijtkeuken van Hotel Château St. Gerlach. Naast het (voor-)bereiden van het ontbijtbuffet, het bereiden van à la minute gerechten en mise en place maken voor de volgende dag bereid je ook lunchgerechten voor bufetten alsmede broodjes en sandwiches. Daarnaast verzorg je gerechten van de kleine kaart in het weekend en high tea's. Het betreft een afwisselende baan in een dynamische omgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Ontbijt.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent enthousiast, gemotiveerd en hebt passie voor koken en kokerellen. Je vindt koken gewoon ontzettend leuk! Deze functie is eveneens interessant voor herintreders, studenten en hobbykoks.

Wat bieden wij jou? 

Je gaat werken in het enthousiaste team van Hotel Château St. Gerlach. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting kunt krijgen bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding van studiekosten en trainingen en korting op Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. De werktijden zijn twee weken op voorhand bekend.

Details van de vacature

Afdeling ontbijt
Contractvorm 0-uren arbeidsovereenkomst (flexibel aantal uren per week)
Werktijden tussen 06.00 en 16.00 uur
Talenkennis n.v.t.
Rijbewijs n.v.t.
Salaris conform horeca CAO
Opleidingseisen n.v.t.
Ervaring passie voelen voor koken/kokerellen en fungeren als hobbykok
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van een recent C.V.), kun je richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie