Assistent Restaurant Manager

Kruisherenhotel Maastricht | Maastricht

De werkzaamheden.
Als Assistent Restaurantmanager ben je samen met je collega Assistent Restaurant Manager primair verantwoordelijk voor de organisatie van het restaurant tijdens lunch en diner. Je motiveert, coacht en begeleidt jouw team van medewerkers op constructieve wijze. Je ziet toe op de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden en je stemt de werkzaamheden af met andere afdelingen. Je werkt nieuwe medewerkers in en je bent medeverantwoordelijk voor het opvangen en afhandelen van vragen of klachten van gasten. Je verricht ook operationele werkzaamheden en bedient onze gasten tijdens lunch en/of diner. Je bent samen met je collega's van de wijnbar en het ontbijt verantwoordelijk voor de afdeling F&B. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Operations.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt enige ervaring in een soortgelijke functie. In combinatie met je vakkennis (o.a. wijn-spijscombinatie) en je creativiteit zorg je ervoor dat onze gasten een onvergetelijke ervaring beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige, professionele manier. Gastvrijheid is jou op het lijf geschreven. Het werken in teamverband zie je als een uitdaging, hierdoor zijn teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit woorden die op jou van toepassing zijn. Je denkt actief mee en komt met (verbeter-) voorstellen om het product, samen met je collega`s, naar een nog hoger niveau te brengen.  

Bij deze functie horen de volgende competenties:
- inlevingsvermogen
- uitstraling
- actief
- fatsoen
- gastgerichtheid
- leidinggeven
- plannen & organiseren
- stressbestendigheid

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in het F&B team van het Kruisherenhotel. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee u korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Restaurant
Contractvorm Fulltime/38 uur per week
Werktijden Flexibele werktijden van maan- t/m zondag
Talenkennis Nederlands, kennis van de Engelse, Franse en Duitse taal is gewenst
Rijbewijs n.v.t.
Salaris Conform Horeca CAO; afhankelijk van opleiding en ervaring min. € 1695,90 en max. € 2154,61 bruto
Opleidingseisen MHS/HHS, of gelijkwaardig door aantoonbare relevante werkervaring
Ervaring Relevante werkervaring vereist
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van een C.V.), evenals vragen, kun je vóór 1 augustus 2013 richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie