Stagiair Frontoffice (M/V)

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

Het doel van de stage is om inzicht te krijgen in alle voorkomende werkzaamheden aan de Frontoffice. Gedurende de stage dien je de werkzaamheden dan ook zelfstandig te kunnen uitvoeren. Naast de reguliere taken van een receptionist zet je net dat stapje extra waardoor onze gasten zich welkom voelen binnen onze organisatie. 

Een kleine greep uit het takenpakket: je bent het visitekaartje van het hotel en het aanspreekpunt voor de gasten en bezoekers van Château St. Gerlach. Vanaf de aankomst, het moment van inchecken tot en met het vertrek van de gast zorg je er samen met jouw collega's voor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je beantwoordt de telefoon, verstrekt algemene (toeristische) informatie, maakt reserveringen van restaurants op verzoek van de gasten, verricht alle voorkomende administratieve werkzaamheden binnen de Frontoffice.

Je zult werken in een enthousiast jong team waarbij je ervaring opdoet over hoe een hotel in het luxe segment functioneert.

Vanzelfsprekend studeer je aan de MTRO of de Middelbare-/Hogere Hotelschool of minimaal gelijkwaardig. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift. Daarnaast heb je kennis en ervaring met computerprogramma’s, zoals bij voorkeur Word en Excel. Tevens ben je representatief en flexibel. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, bent zeer gastgericht en ambieert een carrière in de hotellerie. Kortom je bent een gastheer/gastvrouw pur sang!

Details van de vacature

Afdeling Frontoffice
Contractvorm Stage-overeenkomst voor de duur van minimaal 20 weken
Werktijden Flexibele diensten (ook in de avond en in het weekend)
Talenkennis Kennis van de Engelse en Duitse taal (in woord en geschrift). Frans is een pré
Rijbewijs n.v.t.
Salaris Stagevergoeding van € 315,48 bruto per maand
Opleidingseisen MBO nivo 4, HBO of anders
Ervaring n.v.t.
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van C.V.), evenals vragen, kun je richten tot de afdeling Personeel & Organisatie.
Locatie
Filter locatie