Stagiair Ontbijt (M/V)

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

Als Stagiair ben je werkzaam op de afdeling Ontbijt. Je controleert de ontbijtlijsten, verzorgt de mise en place en zorgt ervoor dat het ontbijtbuffet piekfijn in orde is. Je voorziet de gasten tijdens het ontbijt van koffie, thee en/of andere dranken en zorgt ervoor dat het buffet aangevuld en opgeruimd blijft. Je ruimt tafels af en wanneer alle gasten vertrokken zijn ruim je ook het ontbijtbuffet op. Verder bereid je roomservicebestellingen voor en brengt deze weg. Het Hoofd Ontbijt is jouw stage- begeleider. 

Je straalt op een natuurlijke manier gastvrijheid uit. De begrippen teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing en je laat dit ook zien tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse taal kun je je tevens mondeling goed uitdrukken in het Engels en Duits.

Details van de vacature

Afdeling Ontbijt
Contractvorm Stage-overeenkomst voor de duur van 10 tot 26 weken
Werktijden Flexibele werktijden van maandag t/m zondag tussen 06.00 en 15.00 uur.
Talenkennis Kennis van de Engelse en Duitse taal in woord. Frans is een pré.
Rijbewijs n.v.t.
Salaris Stagevergoeding van € 315,48 bruto per maand
Opleidingseisen MBO (bij voorkeur MTRO, MHS)
Ervaring n.v.t.
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van een C.V.), evenals vragen, kun je richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie