Allround Medewerker Bediening M/V

Kruisherenhotel Maastricht | Maastricht

De werkzaamheden

Als Allround Medewerker bediening ben je flexibel inzetbaar in zowel onze exclusieve Wijnbar, als bij de lunch en het diner.

Wat vragen wij van jou?

Je vindt het vanzelfsprekend om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen! Je bent gastvrij, op een natuurlijke en professionele manier. Je onderhoudt de gasten op een prettige manier, waardoor het jouw gasten worden. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, die noodzakelijk zijn vanwege het veelvuldige contact met gasten. Door jouw goede wijnkennis adviseer en informeer je de gasten in de Wijnbar op een correcte wijze bij hun keuze uit ons uitgebreide wijnassortiment. Je hebt verder ervaring met (bar- en) bedieningswerkzaamheden, bij voorkeur binnen de (luxe) hotellerie.

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken in het enthousiaste team van het Kruisherenhotel. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Food & Beverage
Contractvorm 0-uren arbeidsovereenkomst (flexibel aantal uren per week)
Werktijden Flexibel
Talenkennis Kennis van de Engelse taal is gewenst
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen N.v.t.
Ervaring Ervaring met bar- en bedieningswerkzaamheden, bij voorkeur binnen de (luxe) hotellerie.
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van je C.V.), evenals vragen, kun je vóór 1 juli a.s. richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie