Chef de Rang M/V

WinselerHof | Landgraaf

De werkzaamheden
Als Chef de Rang (Eerste Medewerker Bediening) ben je werkzaam in ons Restaurant Pirandello WinselerHof, dé Italiaans georiënteerde eetgelegenheid van de Camille Oostwegel ChâteauHotels &- Restaurants! We zoeken een collega die het bedieningsteam komt versterken. Je rapporteert rechtstreeks aan de (Sous) Maître d`Hotel.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken gedreven en gepassioneerde collega’s met een gezonde dosis enthousiasme en goede sociale vaardigheden. Vanwege het hoge serviceniveau dat wij onze gasten bieden ervaar jij het als vanzelfsprekend om hen op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen en hen te laten genieten van een topverblijf. Jouw professionaliteit komt tot uitdrukking in de servicegerichte wijze waarop je met onze gasten omgaat, je flexibele instelling en jouw goede sociale vaardigheden. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat de gasten zich bij ons thuis voelen.  

Wat vragen wij van jou?
Als gastheer/-vrouw van de Winselerhof straal je op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en omgangsvormen. Een op F&B toegespitste opleiding en (leidinggevende) werkervaring in de horeca is een pré. Evenals enige wijnkennis. Nog belangrijker is voor ons dat je je herkent in de begrippen; teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse taal kun je je tevens goed uitdrukken in het Engels en Duits. De werktijden variëren van maandag t/m zondag.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:
- inlevingsvermogen
- uitstraling
- actief
- fatsoen
- gastgerichtheid
- leidinggeven
- plannen en organiseren
- stressbestendigheid

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende functie bij een groeiend familiebedrijf in het topsegment binnen de hotellerie.Wij hebben een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg) verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Restaurant Pirandello
Contractvorm Contract voor bepaalde tijd op basis van 38 uur/week
Werktijden Wisselende diensten van maan- t/m zondag
Talenkennis Een goede kennis van de Nederlandse en Duitse taal. Kennis van de Engelse taal is een pré.
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Afhankelijk van leeftijd en werkervaring
Opleidingseisen Bij voorkeur MHS (of vergelijkbaar)
Ervaring Ervaring in een soortgelijke functie in het hogere segment van de gastronomie is vereist
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van jouw C.V.), evenals vragen, kun je vóór 1 mei richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie