Medewerker Receptie M/V

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

De werkzaamheden
Als Medewerker Receptie ben je voor gasten vaak het eerste aanspreekpunt. Je bent je hiervan bewust en je benadert en helpt de gasten dus op een gastvrije, vriendelijke en correcte manier. Door de ervaring die je reeds hebt opgedaan in een soortgelijke functie, vind je het vanzelfsprekend om efficiënt, accuraat en consciëntieus te werk te gaan. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de diensten aan de receptie en voor het aannemen van individuele reserveringen. De afdeling Receptie is het hart van de organisatie; je communiceert, zowel in- als ook extern, op een effectieve en duidelijke manier. Door jouw professionele werkhouding en je representatieve uitstraling voelen de gasten zich direct thuis, zoals dat hoort in een hotel in het topsegment. Het werken in teamverband zie je als een uitdaging, hierdoor zijn teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit woorden die op jou van toepassing zijn. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Receptie.

Wat vragen wij van jou? 
Vanwege het vele gastcontact beschik je over goede communicatieve eigenschappen. Je hebt naast een uitstekende kennis van de Nederlandse taal ook een goede kennis van de Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift. Kennis van de Franse taal is een pré. Je bent je ervan bewust dat je opereert in de luxe hotellerie en handelt hier ook naar. Door jouw representatieve, positieve en vriendelijke uitstraling laat je zien dat de gasten méér dan welkom zijn. 

Wat bieden wij jou? 
Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Receptie Hotel Château St. Gerlach
Contractvorm Fulltime (38-uur per week)
Werktijden Flexibel (verschillende diensten, ook ’s avonds en in de weekenden).
Talenkennis Naast een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, ook een goede kennis van de Engelse en Duitse (in woord en geschrift). Kennis van de Franse taal is een pré.
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen MBO-niveau, bij voorkeur een afgeronde MTRO-opleiding of MHS-opleiding.
Ervaring Ervaring met softwareprogramma’s als MS Office en bij voorkeur het hotelreserveringssysteem Hotel Concepts. Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van C.V.), evenals vragen, kun je tot 15 juli 2013 richten tot de afdeling Personeel & Organisatie.
Locatie
Filter locatie