(Demi) Chef de Partie

WinselerHof | Landgraaf

De werkzaamheden

Als (Demi) Chef de Partie rapporteert u aan de (Sous) Chef de Cuisine. U bent verantwoordelijk voor het (voor-) bereiden van gerechten en gerechtdelen. Onze keuken streeft naar perfectie, zowel tijdens ontbijt, lunch als diner. Het bewaken én behouden van de kwaliteit ervaart u als vanzelfsprekend. 

Wat vragen wij van u?


Het enthousiasme in uw vak is terug te vinden in de gerechten en door uw creativiteit gecombineerd met ervaring weet u hoe u de gasten op een culinaire manier kunt verrassen. U denkt actief mee en komt met voorstellen om het product, samen met de brigade, naar een nóg hoger niveau te brengen.

Wat bieden wij u?


U gaat werken in de enthousiaste keukenbrigade van het restaurant Pirandello / Luigi’s Trattoria te Landgraaf. Wij bieden een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee u korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Ristorante Pirandello, Luigi's Trattoria
Contractvorm Fulltime (gem. 38 uur per week), parttime bespreekbaar
Werktijden Wisselend
Talenkennis Nederlands in woord en geschrift
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca CAO
Opleidingseisen In ieder geval een afgeronde Koksopleiding, diploma als leermeester is een pré.
Ervaring Ervaring in een soortgelijke keuken.
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van uw C.V.), evenals vragen, kunt u richten tot de afdeling Personeel & Organisatie.
Locatie
Filter locatie