Assistent Banqueting Manager M/V

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

Afdeling Banqueting

De afdeling Banqueting is verantwoordelijk voor de uitstraling van de verschillende zalen binnen Château St. Gerlach.  

De werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van feesten, partijen, vergaderingen enz., die binnen de verschillende zalen van Château St. Gerlach gehouden worden. U werkt voor 90% operationeel mee binnen het Banqueting-team en voor 10% coacht u (samen met, of in afwezigheid van de Banqueting Manager) het team dat bestaat uit ca. 5 medewerkers.

U bent mede verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen van het bedrijf. U bent kostenbewust en komt met kostenreducerende voorstellen. U beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en heeft een signalerende rol. U houdt zich bezig met het organiseren, plannen, uitvoeren en controleren van alle voorkomende werkzaamheden.

U rapporteert aan de Banqueting Manager, hij is ook uw eerste aanspreekpunt.      

Wat vragen wij van u?

U hebt een voorbeeldfunctie naar alle medewerkers toe, daarom is het van groot belang dat u representatief bent voor waar de organisatie voor staat. U bent een gastheer/-vrouw pur sang en heeft een goed inzicht in de eisen die hieraan gesteld worden (200% gastgericht). U bent een teamplayer die verantwoordelijkheid durft te nemen. Een hoge werkdruk is voor u geen probleem; u blijft rustig en streeft naar perfectie. Naar de medewerkers toe bent u overtuigend, zonder eigenwijs over te komen. 

Wat bieden wij u?

U gaat werken in het enthousiaste Banqueting-team van Château St. Gerlach. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee u korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.  

Details van de vacature

Afdeling Banqueting
Contractvorm Fulltime, 38 uur per week
Werktijden Flexibel
Talenkennis Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk), bij voorkeur ook kennis van de Duitse en Franse taal.
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen Minimaal MBO
Ervaring Relevante ervaring met leidinggeven in de horeca.
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van uw C.V.), evenals vragen, kunt u richten tot de afdeling Personeelszaken.
Locatie
Filter locatie