Medewerker Receptie M/V

Kruisherenhotel Maastricht | Maastricht

De werkzaamheden  

Als Medewerker Receptie ben je voor gasten vaak het eerste aanspreekpunt. Je bent je hiervan bewust en je benadert en helpt de gasten dus op een gastvrije, vriendelijke en correcte manier. Door de ervaring die je reeds heeft opgedaan in een soortgelijke functie, vindt je het vanzelfsprekend om efficiënt en accuraat te werk te gaan. De afdeling Receptie is het hart van de organisatie; je communiceert, zowel intern als ook extern, op een effectieve en duidelijke manier. Door je professionele werkhouding en je representatieve uitstraling voelen de gasten zich direct thuis, zoals dat hoort in een hotel in het topsegment. Het werken in teamverband voelt als vanzelfsprekend en hierdoor zijn teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit woorden die op jou van toepassing zijn. Je rapporteert aan het Hoofd Receptie.  

Wat vragen wij van u?  

Vanwege het vele gastencontact beschik je over goede communicatieve eigenschappen. Je hebt naast een uitstekende kennis van de Nederlandse taal ook een goede kennis van de Engelse en Duitse taal, in zowel woord als geschrift. Door je representatieve, positieve en vriendelijke uitstraling laat je zien dat de gasten méér dan welkom zijn.  

Werkervaring in een soortgelijke functie is vereist.

Wat bieden wij u?   

Je gaat werken in het enthousiaste team van het Kruisherenhotel Maastricht. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee u korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Receptie
Contractvorm 24 uur
Werktijden Wisselende diensten, van 07.00u tot 23.00u, van maandag tot en met zondag
Talenkennis Duits en Engels (mondeling en schriftelijk) en kennis van de Franse taal is een pré
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen MBO-niveau werk &- denkniveau, bij voorkeur afgeronde opleiding MTRO of MHS
Ervaring Enige werkervaring als Medewerker Receptie in de hotellerie is vereist
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van uw C.V.), evenals vragen, kunt u vóór 1 maart a.s. richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie