Aankomend Chef de Partie M/V

Château Neercanne | Maastricht

De werkzaamheden

Restaurant Château Neercanne te Maastricht kan gelukkig altijd lang genieten van getalenteerde jonge koks. Deze koks, veelal op het niveau demi chef de partie, komen binnen uit alle delen van het land.  

En het is tot op heden vaak gebleken dat deze koks bij ons beginnen om uiteindelijk weer eens te vertrekken om ergens anders minimaal sous-chef te worden maar het is ook al voorgekomen dat deze koks chef worden van restaurants die behoren tot de top van binnen-en buitenland. Kijk dat vinden we nou leuk en daar zijn we trots op.   

Natuurlijk verwachten we niet dat een dergelijke kok meteen alles kan demonstreren. En natuurlijk verwachten we geen wonderen. Wel verwachten we een persoonlijkheid “in de knop” die tot bloei kan en wil komen en ambitie toont. Een eerlijke houding, gezond verstand en eigenschappen zoals planning, netheid en gevoel voor collegae zijn sterke karaktertrekken. Een “winner” Ok. Hans Snijders kwalificeert goede mensen in zijn brigade als een “haantje”. Maar het mag ook een “hennetje” zijn.  Maar wel samen. Samen als een team. En als het dan eens niet lukt om te winnen. Geen probleem. Van fouten wordt geleerd. Zo simpel is het. En we moeten het vooral simpel houden. Uitgeslapen en mentaal sterk zijn, dat maakt een aankomend chef de partie in de brigade van Hans Snijders tot een kok, die inderdaad na zijn vertrek gegarandeerd sous of chef wordt.

Vraag voor de lol maar eens hoeveel toppers Neercanne heeft afgeleverd. Neercanne is dus een goede “opleidingsinstituut”. En als we daar dan alle voordelen bij op tellen die Camille Oostwegel gastvrijheidsconcern biedt dan mag u gerust spreken dat wij hierbij een unieke vacature aanbieden. 

Wat vragen wij van u?

We kunnen nu wel allerlei eisen gaan noemen, maar dat doen we nu juist niet. Als u weet wat u kan, dan weet u ook of u deze functie aankunt!  

Een ding is zeker. Een belangrijke, slimme en hardwerkende periode in de keuken van chef Hans Snijders in bovengenoemde funktie “vlammen” (uiteraard na een gebruikelijke inwerkperiode), biedt u eigenlijk de garantie op een toekomstige functie van chef-kok.  

U weet het nu: "zo'n kok zoeken wij dus!!!"

Wat bieden wij u?

Het vel wordt u niet over de oren getrokken, de sfeer is prettig en collegiaal. We houden van democratische roosters.  Verder mag u rekenen op een logistiek uitstekend geoutilleerde en moderne keuken. En……niet onbelangrijk, goede mensen worden goed beloond. Alweer zo simpel.

Details van de vacature

Afdeling Restaurant Château Neercanne
Contractvorm Full time (38 uur per week)
Werktijden Flexibel
Talenkennis N.v.t.
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca CAO
Opleidingseisen Een afgeronde koksopleiding
Ervaring Ervaring in een soortgelijke keuken
Solliciteren Neem contact op met Chef de Cuisine Hans Snijders via h.snijders@chateauhotels.nl
Locatie
Filter locatie