Sous-Maître

WinselerHof | Landgraaf

De werkzaamheden

Je bent Sous-Maître van Ristorante Pirandello en Luigi`s Bar en bent samen met de Maître d`Hotel verantwoordelijk voor de diverse zaalaccommodaties. Als Sous-Maître rapporteer je rechtstreeks aan de Maître d’ Hotel en bij diens afwezigheid aan de Directeur. Je geeft, bij afwezigheid van de Maître d’ Hotel, leiding aan circa 15 (full- en parttime) medewerkers. Samen met de Maître d´Hotel vorm je een team waarbij jullie elkaar aanvullen en op een professionele manier weten in te spelen op de wensen van onze gasten.

Je vindt het vanzelfsprekend om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen! Je bent van nature gastvrij en onderhoudt onze gasten op een prettige manier, waardoor het jouw gasten worden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die noodzakelijk zijn vanwege het veelvuldige contact met gasten en medewerkers. Kortom je weet op een verrassende manier gasten te verblijden hetgeen aansluit bij het verwachtingspatroon én de uitstraling van WinselerHof.  

Initiatief, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn eigenschappen die jou op het lijf zijn geschreven. Hierdoor kun je, samen met de Maître d`Hotel, voor een groot gedeelte een eigen invulling geven aan de F&B afdeling van de WinselerHof.  

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde op F&B-gerichte opleiding gevolgd bij voorkeur minimaal M.H.S. Verder beschik je over relevante werkervaring in een soortgelijke functie of heb je enkele jaren werkerving als eerste medewerker bediening. Je bent een dienstverlener ‘pur sang’, flexibel en enthousiast. Wijnkennis (in het bijzonder kennis van Italiaanse wijnen) is een pré. Qua talenkennis verwachten wij van jou dat je de Duitse en Engels taal goed beheerst in woord. De werktijden zijn wisselend: van maandag t/m zondag waarbij jij ervoor zorgt dat je flexibel inzetbaar bent.

Commercieel en financieel inzicht is van belang in deze functie. Tevens heb je affiniteit met het maken van budgetten en dienstroosters. Je inspireert en motiveert medewerkers wat tot uitdrukking komt in de groei van medewerkers en de ontwikkeling van het  team als geheel.  

De competenties die behoren bij deze functie zijn:

- inlevingsvermogen
- uitstraling
- actief
- fatsoen
- gastgerichtheid
- leidinggeven
- plannen en organiseren
- stressbestendigheid

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken in het enthousiaste team van WinselerHof. Als Sous-Maître denk je actief mee om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden aan medewerkers met talent.

Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan en korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Food & Beverage
Contractvorm Fulltime (38 uur per week)
Werktijden Flexibel, van maandag t/m zondag
Talenkennis Duits en Engels (in ieder geval mondeling) en kennis van de Franse taal is een pré
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen MBO-niveau werk &- denkniveau, bij voorkeur afgeronde opleiding MHS
Ervaring Ervaring in een soortgelijke functie is gewenst
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van een recent C.V.), kun je vóór 20 januari 2014 richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie