Medewerker Ontbijt M / V

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

De werkzaamheden

Als Medewerker Ontbijt ben je werkzaam op de afdeling Ontbijt. Je controleert de ontbijtlijsten, verzorgt de mise en place en zorgt ervoor dat het ontbijtbuffet piekfijn in orde is. Je voorziet de gasten tijdens het ontbijt van koffie, thee en/of andere dranken en zorgt ervoor dat het buffet aangevuld en opgeruimd blijft. Je ruimt tafels af en wanneer alle gasten vertrokken zijn ruim je ook het ontbijtbuffet op. Verder bereid je roomservicebestellingen voor en brengt deze weg. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Ontbijt.

Wat vragen wij van jou?

Als gastheer/-vrouw straal je op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en beschik je over goede communicatieve eigenschappen en omgangsvormen. De begrippen teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing en je laat dit ook zien tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Enige ervaring met bedieningswerkzaamheden, bij voorkeur binnen de (luxe) hotellerie heeft onze voorkeur. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse taal kun je je tevens goed uitdrukken in het Engels en Duits.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:

- inlevingsvermogen
- uitstraling
- actief
- fatsoen
- gastgerichtheid
- stressbestendigheid

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken in het enthousiaste team van een van onze hotels. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een student die geïnteresseerd is in een weekendbaan. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op zondagochtend tussen 08.00 en 14.00 uur.

Details van de vacature

Afdeling Ontbijt
Contractvorm 0-uren arbeidsovereenkomst
Werktijden Zaterdag- en/of zondagochtend van 08.00 tot 14.00 uur
Talenkennis N.v.t., maar kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré.
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen N.v.t.
Ervaring Ervaring met bedieningswerkzaamheden, bij voorkeur binnen de (luxe) hotellerie.
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van je C.V.), evenals vragen, kun je vóór 31 januari 2014 richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie