Medewerker bediening M/V

Kruisherenhotel Maastricht | Maastricht

De werkzaamheden

Als medewerker bediening ben je afwisselend werkzaam in de exclusieve wijnbar en in het restaurant van het Kruisherenhotel in Maastricht. Je bedient onze gasten in de wijnbar en tijdens lunch en/of diner. In de kerk van het Kruisheren bevindt zich de entresol die onze gasten dichter bij de ‘hemel’ brengt. Op deze entresol worden dagelijks een luchtige lunch en diner geserveerd.  

Wie zoeken wij?

Wij zoeken gedreven en gepassioneerde collega’s met een gezonde dosis enthousiasme en goede sociale vaardigheden. Vanwege het hoge serviceniveau dat wij onze gasten bieden ervaar jij het als vanzelfsprekend om hen op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen en hen te laten genieten van een topverblijf. Jouw professionaliteit komt tot uitdrukking in de servicegerichte wijze waarop je met onze gasten omgaat, je flexibele instelling en jouw goede sociale vaardigheden. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat de gasten zich bij ons thuis voelen.  

Wat vragen wij van jou?

Als gastheer/-vrouw van het Kruisherenhotel straal je op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en omgangsvormen. Een op F&B toegespitste opleiding en werkervaring in de horeca is een pré. Evenals enige wijnkennis. Nog belangrijker is voor ons dat je je herkent in de begrippen; teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse taal kun je je tevens goed uitdrukken in het Engels en Duits. De werktijden variëren van maandag t/m zondag.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:
- inlevingsvermogen
- uitstraling
- actief
- fatsoen
- gastgerichtheid
- stressbestendigheid

Wat bieden we jou?

Een afwisselende baan in een jonge en dynamische organisatie in het enthousiaste team van het Kruisherenhotel. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het werkrooster is twee weken vooraf bekend.

Details van de vacature

Afdeling Wijnbar / Restaurant
Contractvorm Fulltime, 38 uur per week
Werktijden Variabel
Talenkennis Nederlands, kennis van de Engelse en Duitse taal gewenst
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca CAO
Opleidingseisen MHS of gelijkwaardig door relevante werkervaring
Ervaring Relevante werkervaring gewenst
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van uw C.V.), evenals vragen, kunt u vóór 15 april a.s. richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie