Medewerker Spoelkeuken M/V

Kruisherenhotel Maastricht | Maastricht

De werkzaamheden

Als Medewerker Spoelkeuken ben je verantwoordelijk voor het afwassen en sorteren van serviesgoed en bestek. Je droogt en poleert de afgewassen stukken zo nodig na. Ook zorg je voor het afvoeren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar de daarvoor bestemde ruimtes.
Verder behoort het opruimen van de werkplek en de personeelsruimte tot jouw takenpakket.

Wat vragen wij van jou?  

De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing en je laat dit ook zien tijdens het werk. Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Wij vinden een juiste instelling en motivatie belangrijker dan diploma's.    

Wat bieden wij jou?   

Je gaat werken in het enthousiaste keukenteam van het Kruisherenhotel te Maastricht. Wij bieden een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Keuken
Contractvorm 0-uren oproepcontract
Werktijden Variabel
Talenkennis N.v.t.
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca CAO
Opleidingseisen N.v.t.
Ervaring N.v.t., ervaring in de spoelkeuken is een pré
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van jouw C.V.), evenals vragen, kun je vóór 1 februari 2014 richten tot de afdeling Personeel & Organisatie.
Locatie
Filter locatie