Medewerker Bediening Bistrot de Liège M/V met doorgroei naar Supervisor

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

De werkzaamheden

Als Medewerker Bediening ben je werkzaam in de Bistrot de Liége. Je ontvangt en placeert gasten en bedient hen tijdens de lunch en/of diner. Je geeft advies over wijn-spijscombinaties. Geeft bestellingen door aan het keukenteam en raadpleegt de keuken bij uitzonderlijke wensen van gasten.
Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het opmaken en de afdracht van de rekening.

Je rapporteert rechtstreeks aan de (Assistent) Bistrotmanager.

Wat vragen wij van jou?

Als Gastheer/vrouw van de Bistrot de Liége straal je op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en omgangsvormen. Werkervaring in de Horeca is vereist en één op F&B toegespitste opleiding is een pré. Ervaring met wijn- en spijscombinaties is eveneens van toegevoegde waarde. Nog belangrijker is voor ons dat je je herkent in de begrippen; teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse taal kun je je tevens goed uitdrukken in het Engels en Duits.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:
- inlevingsvermogen
- uitstraling
- actief
- fatsoen
- gastgerichtheid
- stressbestendigheid
- leiddinggeven (indien sprake is van benoeming in de functie van Supervisor)

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende baan in het jonge en dynamische team van Château St. Gerlach. Wij bieden doorgroeimogelijkheden naar de functie van Supervisor. Het werkrooster is minimaal 2 weken voorafgaand aan de dienst bekend. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Bistrot de Liège
Contractvorm Fulltime, 38 uur per week
Werktijden Wisselende diensten
Talenkennis Een goede kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.
Rijbewijs n.v.t.
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen Relevantie werkervaring is vereist. Eén op F&B toegespitste opleiding is een pré.
Ervaring Ervaring als medewerker bediening in informele restaurants en hotellerie op gelijkwaardig niveau.
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van uw C.V.), evenals vragen, kun je vóór 1 oktober a.s. richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie