Sales Representative

Hoofdkantoor | Valkenburg a. d. Geul

Wegens uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een fulltime Sales Representative

De functie en werkzaamheden

In deze uitdagende commerciële functie, waarin je een zelfstandige rol krijgt binnen een dynamische werkomgeving, ben je onder meer verantwoordelijk voor het proactief benaderen van nieuwe klanten en bouw je een goede relatie op met onze bestaande klanten. Je legt bezoeken af, neemt deel aan beurzen en bent voortdurend in contact met relevante netwerken en relaties. Je bezit het vermogen om onze hotels en restaurants onder de aandacht te brengen van klanten en hen hiervoor te enthousiasmeren. Het is jouw uitdaging om met onze (potentiële) klanten mee te denken en te anticiperen op hun wensen, behoeften en vragen.

Verder bied je administratieve ondersteuning: onder meer door het voorbereiden van afspraken met klanten, het invoeren van (klant)gegevens in het systeem, het opstellen van bezoekverslagen en draag je zorg voor de schriftelijke vastlegging van afspraken. Je stelt promotiemateriaal samen (o.a. vormgeving van presentaties, aanleveren van fotomateriaal en informatiepakketten), signaleert trends in de markt en brengt deze in overleg met de Sales Manager in kaart.    

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte commerciële zelfstarter met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, flexibiliteit en zelfwerkzaamheid. Uiteraard ben je communicatief zeer vaardig en praktisch ingesteld om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (b.v.k. Hogere Hotelschool of HBO Commercieel Management) en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële organisatie. Daarnaast beschik je over kennis en een relevant netwerk op het vlak van in elk geval de MICE en/of regionale zakelijke markt. Ervaring in de Hotellerie of Leisure is een pré. Je beheerst de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal uitstekend in woord en geschrift. Bij voorkeur beheers je ook het Limburgse dialect in woord. Verder beschik je over een geldig rijbewijs B. 

De competenties die behoren bij deze functie zijn:

- inlevingsvermogen
- uitstraling
- actief
- fatsoen
- commercieel vermogen
- communicatieve vaardigheid
- flexibel gedrag

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende Sales-functie bij een groeiend familiebedrijf in het topsegment binnen de hotellerie. Lease auto en telefoon.

Wij hebben een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Enthousiast over deze functie?

Verkopen is “ a way of life”: dat heb je in je. Ben jij die ‘salestijger’ die er helemaal voor gaat? Ga je serieus met je carrière om en spreekt onze persoonlijke werkwijze en stijl je aan? Dan ben jij onze kandidaat. Maak vandaag nog jouw belangstelling kenbaar en stuur een bondige sollicitatiebrief met motivatie en recent cv naar onze afdeling P&O.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Details van de vacature

Afdeling Sales
Contractvorm Fulltime, 38 uur per week
Werktijden Wisselend, nadruk zal liggen van maandag tot en met vrijdag
Talenkennis Nederlands, Engels, Duits en Frans
Rijbewijs In bezit van rijbewijs B
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen HBO
Ervaring Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van je C.V.), evenals vragen, kun je vóór 1 november a.s. richten tot de afdeling Personeel & Organisatie.
Locatie
Filter locatie