Demi Chef de Partie M/V

Kruisherenhotel Maastricht | Maastricht

De werkzaamheden   

U bent verantwoordelijk voor het (voor-) bereiden van gerechten en gerechtdelen volgens recept en planning. U verzorgt de mise en place en voert bereidingen uit waarbij u de kwaliteit, gaarheid en smaak van de producten waarmee u werkt continu bewaakt. U maakt bestellingen doorgeef-gereed door het uitvoeren van à la minute kookwerkzaamheden, het portioneren en garneren  volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Verder draagt u zorg voor het schoonmaken/houden van de werkomgeving en apparatuur. Hierbij leeft u de voorschriften  op het gebied van HACCP en veiligheid na.  

Als Demi Chef de Partie rapporteert u rechtstreeks aan de (Sous) Chef de Cuisine.


Wat vragen wij van u?

U bent creatief en enthousiast. U kunt heel goed omgaan met een hoge werkdruk en bent een echte teamplayer. U staat voor kwaliteit en voelt zich hier verantwoordelijk voor.     

U beschikt over een afgeronde Koksopleiding.


Wat bieden wij u? 
 

U gaat werken in de enthousiaste keukenbrigade van het Kruisherenhotel Maastricht. Wij bieden een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee u korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Keuken
Contractvorm Fulltime, gem. 38 uur per week
Werktijden Variabel, geen splitdiensten
Talenkennis n.v.t.
Rijbewijs n.v.t.
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen In ieder geval een afgeronde Koksopleiding
Ervaring Ervaring in een soortgelijke keuken
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van uw C.V.) kunt u vóór 1 mei a.s. richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie