Bagagist/ Portier/ Chauffeur M/V

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

De werkzaamheden

In de functie van Portier/ Bagagist/ Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van gasten bij aankomst en vertrek; je verzorgt o.a. een correcte afhandeling van de bagage en je geeft informatie over het landgoed Château St. Gerlach, de organisatie en de omgeving. Als duizendpoot binnen Château St. Gerlach ondersteun je de afdeling Front–Office en verricht je diverse voorkomende werkzaamheden ten behoeve van Château St. Gerlach. Ook ben je chauffeur voor onze gasten, in het kader van onze shuttle service.

Wat vragen wij van jou?

Vanwege het vele gastencontact beschik je over goede communicatieve eigenschappen en heb je een dienstverlenende instelling. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pré. Ook ben je in het bezit van rijbewijs B. Je bent je ervan bewust dat je opereert in de luxe hotellerie en handelt hier ook naar. Door jouw representatieve, positieve en vriendelijke uitstraling laat je zien dat onze gasten méér dan welkom zijn.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:
- actief
- gastgericht
- fatsoen
- uitstraling
- inlevingsvermogen
- communicatieve vaardigheid
- flexibel gedrag

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken in het enthousiaste team van Château St. Gerlach, winnaar van de Dutch Hotel Award. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Receptie/ Front-Office
Contractvorm 0-uren oproepcontract
Werktijden Wisselende diensten, tussen 08.00u en 22.00u, van maandag tot en met zondag
Talenkennis Duits en Engels (in ieder geval mondeling) en kennis van de Franse taal is een pré
Rijbewijs In bezit van rijbewijs B
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen N.v.t.
Ervaring N.v.t.
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van een recent C.V.), kun je vóór 15 maart 2014 richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie