Front-Office Manager M/V

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

De werkzaamheden

Als Front-Office Manager ben je werkzaam in Hotel Château St. Gerlach. Je maakt deel uit van het Front-Office team van het hotel en rapporteert rechtstreeks aan de Rooms Division Manager. Het Front-Office team, dat in het topsegment van de hotellerie opereert, streeft naar perfectie. Het bewaken én behouden van het hoge serviceniveau ervaar jij dan ook als vanzelfsprekend.   De functie van Front-Office Manager is een leidinggevende functie. Je coördineer de Front - Office werkzaamheden in samenspraak met je supervisors. Je ziet toe op de voortgang ervan, bent het aanspreekpunt bij problemen en handelt klachten zoveel mogelijk zelf af. Op drukke momenten help je het team bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Je hebt een sterke “hands-on” mentaliteit, staat midden tussen je medewerkers bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en zorgt voor controle van de geldende (administratieve) processen op de afdeling. In je werk probeer je zoveel mogelijk afstemming te creëren met andere afdelingen van Château St. Gerlach. Naast deze reguliere managementwerkzaamheden bewaak je onder meer ook de efficiency en de productiviteit waardoor je ervoor zorgt dat de afdeling een hoog serviceniveau behoudt. De afdeling Front - Office wordt jouw “Front - Office”. Dit betekent dat je er onder meer voor zorgt dat de afdeling financieel sterk en zelfredzaam is. Je zoekt voortdurend naar commerciële uitdagingen en zet deze ideeën om in concrete acties, waarbij het beleid van Château St. Gerlach gerespecteerd wordt.   

Wie zoeken wij?

Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in de luxe hotellerie is een pré. Van nature ben je servicegericht ingesteld en beleef je er plezier aan om het gasten naar de zin te maken . Je bent een natuurlijke leider en hebt een stijl van leidinggeven die zich kenmerkt door een coachende houding en het geven van vertrouwen. Je motiveert en inspireert je medewerkers. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat gasten zich bij ons thuis voelen. Je herkent je in de begrippen; teamspirit, enthousiasme, flexibiliteit en collegialiteit. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling en fatsoenlijke omgangsvormen. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse  taal in woord is het een pré dat je de Franse en Duitse taal in woord beheerst.  Je bent bekend met MS Office, in het bijzonder met MS Word en MS Excel. Kennis van en ervaring met Hotel Concepts/IDPMS is een pré.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende baan in een jonge en dynamische organisatie in het enthousiaste team van Château St. Gerlach. Het bruto maandsalaris op fulltime basis varieert afhankelijk van je opleiding en werkervaring tussen € 2122,65 minimaal en € 2662,80 maximaal exclusief toeslagen vanaf 22 jaar en ouder. Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Front - Office
Contractvorm Fulltime (gem. 38 uur per week)
Werktijden Wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen
Talenkennis Engels, Duits en Frans
Rijbewijs N.v.t.
Salaris Conform Horeca-CAO, € 2122,65 minimaal en € 2662,80 maximaal exclusief toeslagen vanaf 22 jaar en ouder
Opleidingseisen MBO - HBO
Ervaring Enige ervaring in een soortgelijke functie is gewenst
Solliciteren Sollicitaties kunt u richten aan de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie