Ambulant Medewerker Bediening Bistrot de Liège M/V

Château St. Gerlach | Valkenburg a. d. Geul

De werkzaamheden
Als medewerker bediening ben je werkzaam in de Bistrot de Liège. Je bedient de gasten, adviseert de gasten in hun menu- en wijnkeuze; verricht werkzaamheden met betrekking tot de voorbereiding van het service zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de mise en place.  

Je rapporteert rechtstreeks aan de (Assistent) Bistrotmanager.

Wat vragen wij van jou?
Als Medewerker Bediening opereer je in de Bistrôt de Liège van Château St. Gerlach. Door jouw ervaring in de hotellerie en ervaring in de bediening vindt je het als van zelfsprekend om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen! Je verleent op een natuurlijke en professionele manier gastvrijheid, in de breedste zin van het woord. Je weet de gasten op een prettige manier te onderhouden, waardoor het jouw gasten worden. Vanwege het vele gastencontact, beschik je over goede communicatieve eigenschappen. Je denkt actief mee en komt met (verbeter) voorstellen om het product, samen met de collega`s, naar een nog hoger niveau te brengen. Je bent gewend om zelfstandig te werken.

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in het team van Château St. Gerlach. Wij bieden doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, een fietsplan, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij alle Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Details van de vacature

Afdeling Bistrot de Liège
Contractvorm 0-uren arbeidsovereenkomst (flexibel aantal uren per week)
Werktijden Wisselende diensten tussen 10:00 uur en 01:00 uur
Talenkennis Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse en Franse taal is een pré.
Rijbewijs n.v.t.
Salaris Conform Horeca-CAO
Opleidingseisen Horeca opleiding (bijvoorbeeld MHS)
Ervaring Ervaring als medewerker bediening in informele restaurants en hotellerie op gelijkwaardig niveau.
Solliciteren Sollicitaties (voorzien van uw C.V.), evenals vragen, kun je vóór 1 november 2013 richten tot de afdeling Personeel & Organisatie
Locatie
Filter locatie