Samenwerkingen

Aeroventura

Aeroventura - Ballonvaren op niveau

Laat u betoveren door het overweldigende uitzicht en de ongekende stilte. De professionele piloten en crew van AeroVentura Ballooning B.V. zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van deze unieke ervaring. Informeer naar de mogelijkheden voor uw droomvlucht...
Classic rally event

Classic Car Rally

De châteauhotels zijn bijzonder geschikt als start-/finishlocaties voor uw eigen Classic Car Rally. Uw relaties en/of medewerkers zullen tijdens dit exclusieve programma het plezier van het klassieke autorijden beleven. De aanwijzingen in het routeboek leiden de equipes door een schitterend landschap. Vanzelfsprekend is een goede samenwerking tussen bestuurder en navigator essentieel bij het vinden van de juiste route. De nostalgische klassiekers worden geleverd door Classic Rally Events, een full service evenementenorganisatie gespecialiseerd in klassieke auto-evenementen.
Kneipp

Kneipp

Stromend water, actieve beweging, gezonde voeding, natuurlijke ingrediënten en balans tussen lichaam en geest. Op die 5 elementen is de unieke levens- en gezondheidsfilosofie van Kneipp gebaseerd. De natuurlijke behoefte van de mens om gezond te zijn en je van binnen en van buiten goed te voelen staat in het middelpunt. De mens in eenheid van lichaam, geest en ziel. Zo behelst Kneipp gezondheidsbevorderende en geneeskundige aspecten, maar ook bekende en moderne Wellness therapieën. Wat Kneipp zo bijzonder maakt is de eenvoud, waarmee je je leven bewust en gezond kunt inrichten. Kneipp is meer dan een ontspannend dagje naar de sauna. Kneipp staat voor een uitgebalanceerde levensstijl, die helemaal past in deze tijd en je elke dag opnieuw motiveert.
Sothys

Sothys 

Het Franse cosmeticamerk Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw.  

De producten zijn allemaal op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten, dierproefvrij, milieuvriendelijk verpakt en voldoen aan de hoge farmaceutische normen.  
opi handen en voeten

O.P.I.

OPI's hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment is gericht op zowel natuurlijke nagelverzorging, als handverzorging én cosmetische voetverzorging.
Gallery Bell'Arte

Gallery Bell'Arte

De beeldengalerie van Maastricht exposeert haar topbeeldhouwers waaronder Luc Bemelmans, Gerti Bierenbroodspot, Joris Gaymans, Evert van Hemert, Nic Jonk, Jan Pater, Arthur Spronken, Jan Verschoor, Fransesca Zijlstra. U krijgt een rondleiding door een van de grootste beeldengaleries van Nederland onder genot van een kop koffie en/of een borreltje en u krijgt uitleg over het ontstaan van een beeld, de afwerking, het patineren etc.
Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

Ontdek meer dan 170 designmerken in ruim 100 winkels. Van de nieuwe businessoutfit en hippe designerjeans tot exclusieve cadeau-ideeën.
Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Hét chic outlet shopping centre op slechts 20 minuten van Maastricht.


Treat event

TreaT

Verwacht iets speciaals!
Een uniek bedrijfsuitje, activiteit, incentive, personeelsfeest of team-event ontwikkeld en georganiseerd door TreaT.
M-Event

M-Event

M-Event is een professioneel organisatiebureau voor bedrijfsevenementen, gevestigd in het Maastrichts Expositie- en Congres Centrum. M-Event organiseert business events, zoals: incentives, 'social programs', teambuilding- programma's en themafeesten. Deze evenementen zijn cultureel, culinair,ludiek of sportief van aard en kunnen met hotelovernachtingen, lunches, diners en divers entertainment aangevuld worden tot een compleet programma.
Tefaf logo

TEFAF

Maastricht verandert in maart altijd weer in het mekka voor kunst en antiek, wanneer de stad onderdak biedt aan TEFAF Maastricht, die bekend staat als ’s werelds meest prestigieuze kunst- en antiekbeurs. Tien dagen lang presenteren internationale deelnemers een overweldigend aanbod van schilderijen, antiek, juwelen en objects d’art van het hoogste niveau.
Maria Bonten

Historisch Toeristisch Bemiddelingsbureau Maria Bonten

Historisch Toeristisch Bemiddelingsbureau Maria Bonten promoot Limburg als een provincie waar het goed toeven is. Maria organiseert voor bedrijven en particulieren, arrangementen en culinaiere rondleidingen in Stevensweert, Weert, Thorn, Houthem-St. Gerlach en Maastricht. In Château St. Gerlach organiseert zij “Pracht en Praal aan het Hof van St. Gerlach”. In Achel Belgie een kloosterarrangement. Kortom een mooie dag in het Zuiden met legendes, cultuur en volkscultuur doorweven met een rijke traditie en een sfeervol Bourgondisch karakter!
Logo Astrid Blaauw Weddings & Events

Astrid Blaauw Weddings & Events

Een weddingplanner is er voor u! Ontspannen toeleven naar uw huwelijksdag en vooral zorgeloos genieten van de voorbereidingen. Dat is wat Astrid Blaauw Weddings & Events voor u kan betekenen. Een persoonlijke assistent die u zal begeleiden naar een onvergetelijke dag. Astrid Blaauw is op de hoogte van alle mogelijkheden en creëert samen met het bruidspaar een huwelijksdag om nooit te vergeten. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Wanneer jullie kiezen voor een weddingplanner, dan kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding.
Stichting de Belevenis

Stichting de Belevenis

Stichting De Belevenis is een landelijke organisatie die zich in de breedste zin van het woord richt op het realiseren van uitgaansmogelijkheden voor mensen met een ernstige verstandelijke/meervoudige handicap en dementerende ouderen. Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants is sponsor van deze stichting.

Ronald Mc Donald Kindervallei

Ronald McDonald Kindervallei

Ronald McDonald Kindervallei is een heel bijzonder project, aangezien het 't eerste Europese Ronald McDonald Huis is bij een revalidatiecentrum. Daarnaast maakt een bijzonder architectuurproject van de Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser onderdeel uit van de Kindervallei: 'De Regenboogspiraal van Valkenburg aan de Geul'. Het is het eerste gebouw in Nederland naar ontwerp van deze bijzondere kunstenaar. De Ronald McDonald Kindervallei is voor gezinnen met een gehandicapt kind. Het bestaat uit 3 voorzieningen, een logeerhuis voor gezinnen met een gehandicapt kind dat in Franciscusoord wordt behandeld, een Huiskamer waar gezinnen met een gehandicapt kind voor enkele uren overdag terecht kunnen en de mogelijkheid tot vakantie gedurende het hele jaar.
Homeride


HomeRide is een 500 km lange wielertocht waarbij je in teamverband binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht fietst: dag en nacht langs acht verschillende Ronald Mc.Donald Huizen. HomeRiders leggen met een team van maximaal tien personen een grote afstand af, en verkleinen daarmee de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders.
Auping bedden

Auping

125 Jaar geleden begon het succesverhaal van Auping met de allereerste ventilerende spiraalbodem. Al velen jaren is Koninklijke Auping bv de grootste zelfstandige beddenproducent van Nederland. En naast de goed ventilerende bedden en spiraalbodems, staan ook de boxsprings en matrassen garant voor iedere dag fris en uitgerust opstaan. Het Kruisherenhotel beschikt over comfortabele bedden (Auping Match) die speciaal voor het hotel zijn ontworpen. Tevens beschikt Château St. Gerlach over enkele Auping bedden.
Logo regioproduct

Regioproduct.nl

Website met informatie over regionale voedselproducten. De website inspireert om producten en diensten direct uit de omgeving te ervaren en te gebruiken. De producten van Le verger de Camille staan ook op de website vermeld.

Sport & leisurepark Landgraaf

Sport & Leisurepark Landgraaf

Sport & Leisurepark Landgraaf, gelegen op sportcomplex Strijthagen, organiseert sportevenementen, bedrijfsuitjes, groepsarrangementen, kinderfeestjes, sportdagen, zes-kampen, vitaliteitsweken, sportclinics, vrijgezellenfeesten, teambuilding en verhuurt fietsen en sportmaterialen.
Reserveren
Selecteer hotel
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Promocode (optioneel)
Heeft u een corporate contract? Klik dan hier om in te loggen