l'Auberge Special

Een winter die nog geen winter was, maar misschien nog een winter wordt.
(te) warm, koud, mooi, guur??? 

Het "Special" gerecht voor de komende tijd vindt zijn oorsprong in een land waar er in één dag 4 seizoenen mogelijk zijn, Schotland. Cockaleeky is een krachtige Schotse soep met veel kip, prei en gort.
 
In de Auberge maken we er Cocq-à-leeky van: Limburgse hoenfilet met prei, shiitake paddenstoelen en een romige saus op basis van whisky met een rooksmaak. Voor een mooie aanvulling van gerecht hebben we deze keer in Italië gezocht naar een wijn die goed bij dit gerecht past. We zijn uitgekomen in het noordelijke punt van de provincie Lazio waar Rome de hoofdstad is. Orvieto Amabile DOC Biologico is een volledig biologisch gevinificeerde wijn. Deze is gemaakt van de edele autochtone druivensoorten Grechetto (60%) en Procanico (40%). Door vroegtijdig de gistcellen eruit te filteren. blijven de restsuikers achter waardoor deze wijn subtiele en aangename zoettonen krijgt. Amabile zoals ze dat daar noemen. Perfect bij de rooksmaak van de saus.   

En de prijs? Nog altijd hanteren wij de “special price” van € 19,87 voor de Cocq-à-leeky inclusief het bijpassend glas wijn.

Vreemde prijs? Nee hoor, deze prijs is gewoon gebaseerd op het startjaar van lunchrestaurant l'Auberge, vandaar dus.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een 3-gangen menu à € 35,- met een keuze uit verschillende gerechten.

Reserveer nu via +31 (0)43 325 13 59 of via neercanne@chateauhotels.nl of gebruik het restaurantreserveringsformulier hiernaast. 
Reserveren

Wenst u een tafel te reserveren? Neem dan contact op via +31 (0)43 325 13 59 of vul onderstaand formulier in (min. 24 uur van tevoren). Let op, uw reservering is pas definitief na bevestiging door ons.

Persoonsgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Restaurant
aantal
kinderen
Bijzonderheden

Velden met een * zijn verplicht